Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @AngelicaÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.![]()
Son düzenleme:
Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @AngelicaÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.![]()
İşi yok demedim daha iyi bir işi yok dedim.Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @Angelica![]()
Seninki çökmüşİşi yok demedim daha iyi bir işi yok dedim.
Her mesleği iletişim olanın arkadaşı olur ya da olmaz diye bir kaide mi var?![]()
@serhatt'ı çekemiyorsan anten tak ne diyim şimdiAaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @Angelica![]()
Ay hoştttt 50 kilo insanın neyini çekemiyim,
Neden böyle bir kural var ? İlginç geldi çöpe ismini yaz bari de tam olsun.![]()
Ölüsüyle bile donunda sallar bunları.
Sen git bir sahile serinleÖlüsüyle bile donunda sallar bunları.![]()
Ay sen gidersin cehennem ateşinden kaçmak için ihtiyacın olacak.
Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsınAy sen gidersin cehennem ateşinden kaçmak için ihtiyacın olacak.![]()
Hadi be ordan kazulet karıAy hoştttt 50 kilo insanın neyini çekemiyim,![]()
Kocan olay git tadını çıkar.Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsın![]()
Bizde su faturasının içine dahil oluyor.İsviçrede bedava bir ṣey yok. Türkiyedede vardır ama genel bir vergidir muhtemelen çöp. Bizde böyle.
Fenerli bu oğlan. Nerden buldun?Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsın![]()
Her bir fazla gramımı çekemiyor çatlıyor
Kocan olay git tadını çıkar.![]()
İyyy sen de herkesi fenerli yapıyon. SdBizde su faturasının içine dahil oluyor.
Fenerli bu oğlan. Nerden buldun?![]()
Silinmiş bu😂
Üzerine tıklayınca instagram da açıliyiSilinmiş bu😂
Anlamadım niye? Yunan heykeli gibi oğlan.
Çok teşhir ve tahrik edici bulmuş tansiyonu düşmüş TeyzoşunAnlamadım niye? Yunan heykeli gibi oğlan.![]()
Yaşına ver.Çok teşhir ve tahrik edici bulmuş tansiyonu düşmüş Teyzoşun![]()