Teknoloji gelişti :Ben doğuramıyorum hayatım unuttun mu?
Teknoloji gelişti :Ben doğuramıyorum hayatım unuttun mu?
Değmez.Teknoloji gelişti :hem evlat alırdın hani
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaDeğmez.
Aa Hans mort evetAaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı:@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
miras kime kaldı acepAa Hans mort evet
Cemils'ye kalmıştır kime kalıcakmiras kime kaldı acep
çocukları istemiyordu ablamıCemils'ye kalmıştır kime kalıcakonca sene moruk baktı boşuna mı
Yeni mi öğrendin sen geç kalmışsın 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı:@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
@Yakamoz-Asi Ömer de diyecek bunlar kim hans kim 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı:@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı:@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
Hans kim?
Cemile ablamın İsviçre ye kapak atmak için evlendiği 80 küsürlük dedeHans kim?
İrlanda polisiyesi yazabilirmisin korkmadanHans kim?
Bunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.
Kapanmış diyolla senin içinBunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.
Ben 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.Kapanmış diyolla senin içinAllah kabul etsin
Yakuşuklu görünce senBen 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.
Sonuca bak sen kapıyorum parlağı.Yakuşuklu görünce sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?