xBUGRAx
Süper Emekli
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Haftasonu gündüz ilk sezonu hafta içi gece 3. sezonu veriyorlar yarısı kesilmiş.
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Niye kesiyorlar diye sormuyorum kanal belli.Haftasonu gündüz ilk sezonu hafta içi gece 3. sezonu veriyorlar yarısı kesilmiş.
mualla sürer cnmA2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Nerden de bulup çıkarırsın ablacım.mualla sürer cnm
hhahah aa benimde kadın erşivimde bunlar varNerden de bulup çıkarırsın ablacım.
Bu kadını biliyorum harika bir oyuncu.hhahah aa benimde kadın erşivimde bunlar var
aliye rona da diğer favorilerimden
Ne ara okula gidiyor ne ara dönüyor ne ara uyuyor valla çözemedim.@XanTier daha eve varmamıştır manyak gibi okulda yatıp kalkıyormuş bunlar
sabah karga kahvaltısını yemeden gidiyormuş eve gece 1 den sonra geliyorum diyordu okulu onların manastırı gibi düşünebiliriz @XanTierNe ara okula gidiyor ne ara dönüyor ne ara uyuyor valla çözemedim.
Ayy olacağı da oto sanayide araba teknisyeni ne abartıyorsa bu kadar.sabah karga kahvaltısını yemeden gidiyormuş eve gece 1 den sonra geliyorum diyordu okulu onların manastırı gibi düşünebiliriz @XanTier
bana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTier @Harunnn60Ayy olacağı da oto sanayide araba teknisyeni ne abartıyorsa bu kadar.
Bana da öyle şeyler diyor ama bakalım ilerde zengin olursa bizi kurtarır belki öyle deme kızzz @XanTierbana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTier @Harunnn60
bana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTier @Harunnn60
Aman ona kalsa Formula 1 yarışçısı da olacak zaten.Bana da öyle şeyler diyor ama bakalım ilerde zengin olursa bizi kurtarır belki öyle deme kızzz @XanTier
Yok canım niye istemiyim. Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.@mrt-06 pek istemiyor sankı yükselmesini oto sanayıcısı olsa daha mutlu olucak
Mesela ağzınla gülebilirsin biz genelde öyle yapıyoruzNasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.
Gaga'nn kıymetini anlayacaksınız bir gün.Yok canım niye istemiyim. Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
Niye ben senin hayatını geride takip ediyorum bu kadar. 😵 Fark ettin mi sende. Geçen de parti konusunda böyle bir olay olmuştu.Benim eğitim hayatımda çok değişimler oldu Harun orda değilim. Bir ara anlatırım.