xBUGRAx
Süper Emekli
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Haftasonu gündüz ilk sezonu hafta içi gece 3. sezonu veriyorlar yarısı kesilmiş.
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Niye kesiyorlar diye sormuyorum kanal belli.Haftasonu gündüz ilk sezonu hafta içi gece 3. sezonu veriyorlar yarısı kesilmiş.![]()
mualla sürer cnmA2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.
Bu kim 😱
Nerden de bulup çıkarırsın ablacım.mualla sürer cnm![]()
![]()
![]()
hhahah aa benimde kadın erşivimde bunlar varNerden de bulup çıkarırsın ablacım.![]()
Bu kadını biliyorum harika bir oyuncu.hhahah aa benimde kadın erşivimde bunlar var![]()
![]()
![]()
aliye rona da diğer favorilerimden![]()
![]()
![]()
Ne ara okula gidiyor ne ara dönüyor ne ara uyuyor valla çözemedim.
sabah karga kahvaltısını yemeden gidiyormuş eve gece 1 den sonra geliyorum diyordu okulu onların manastırı gibi düşünebilirizNe ara okula gidiyor ne ara dönüyor ne ara uyuyor valla çözemedim.![]()
Ayy olacağı da oto sanayide araba teknisyeni ne abartıyorsa bu kadar.sabah karga kahvaltısını yemeden gidiyormuş eve gece 1 den sonra geliyorum diyordu okulu onların manastırı gibi düşünebiliriz![]()
![]()
@XanTier
bana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTierAyy olacağı da oto sanayide araba teknisyeni ne abartıyorsa bu kadar.![]()
![]()
Bana da öyle şeyler diyor ama bakalım ilerde zengin olursa bizi kurtarır belki öyle deme kızzzbana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTier![]()
![]()
@Harunnn60
bana büyük projeler yapıyoruz büyük buluşlar hazırlıyoruz geleceğin çılgın psofosorleri olucaz falan diyordu günahı boynuna @XanTier![]()
![]()
@Harunnn60
Aman ona kalsa Formula 1 yarışçısı da olacak zaten.Bana da öyle şeyler diyor ama bakalım ilerde zengin olursa bizi kurtarır belki öyle deme kızzz@XanTier
Yok canım niye istemiyim.
Mesela ağzınla gülebilirsin biz genelde öyle yapıyoruzNasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.![]()
Gaga'nn kıymetini anlayacaksınız bir gün.Yok canım niye istemiyim.Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
![]()
Niye ben senin hayatını geride takip ediyorum bu kadar. 😵 Fark ettin mi sende.Benim eğitim hayatımda çok değişimler oldu Harun orda değilim. Bir ara anlatırım.![]()