Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim. Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim. Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
7 yaşında setlerdeydim. Set ortamı gördük bizde yaaa.Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs
Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.Niye ben senin hayatını geride takip ediyorum bu kadar. 😵 Fark ettin mi sende. Geçen de parti konusunda böyle bir olay olmuştu.
Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.
Kıskandım şimdi beni hiç böyle övmez. @Harunnn60Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs
Demek ki o zaman daha çok seviyordun.Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.
@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi
Ben de en çok @MasacRE-‘yi yermeyi seviyorum öyle güzel bir haz veriyor ki.@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi
Bende gıcık kapıyorumuzun zamandır bende gıcık kapıyorum @MasacRE- ama gıcık kapmayan varmıkı forumda ayoll
Bir tane “Gıcık Üye” diye etiket verelim.
@destere ye de bir şey bulsak olmaz mı ya @mrt-06hhahah aa bence çok güzel bir fikir cnm @Harunnn60
uzun zamandır bende gıcık kapıyorum @MasacRE- ama gıcık kapmayan varmıkı forumda ayoll
Yine üzdünüz beni ne yaptım ben sizeBende gıcık kapıyorum
Artık bu fotoğraflara karnımız tok.Yine üzdünüz beni ne yaptım ben size
Çok zalimsiniz Kendine forumun zalimi etiketini takArtık bu fotoğraflara karnımız tok.
Birde suratını ekşitmez mi nerden buldun o smileyi.Çok zalimsiniz Kendine forumun zalimi etiketini tak