Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim.Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
![]()
Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim.Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
![]()
7 yaşında setlerdeydim.Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs![]()
![]()
![]()
Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.Niye ben senin hayatını geride takip ediyorum bu kadar. 😵 Fark ettin mi sende.Geçen de parti konusunda böyle bir olay olmuştu.
![]()
Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.![]()
Kıskandım şimdi beni hiç böyle övmez.Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs![]()
![]()
![]()
Demek ki o zaman daha çok seviyordun.Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.![]()
@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi
Ben de en çok @MasacRE-‘yi yermeyi seviyorum öyle güzel bir haz veriyor ki.@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi![]()
![]()
![]()
Bende gıcık kapıyorum
Bir tane “Gıcık Üye” diye etiket verelim.
Palyaço yap sen onu
Yine üzdünüz beni ne yaptım ben sizeBende gıcık kapıyorum![]()
![]()
Artık bu fotoğraflara karnımız tok.Yine üzdünüz beni ne yaptım ben size
![]()
Çok zalimsinizArtık bu fotoğraflara karnımız tok.![]()
Birde suratını ekşitmez mi nerden buldun o smileyi.Çok zalimsinizKendine forumun zalimi etiketini tak
![]()