Oyunculuğa harika.Şarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski
Şarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski
Boyunun 1.58 olduğunu biliyorsun demi.Sesi de fiziği kadar güzel olan kadın
@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimdeŞarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
Önemli olanın boy olmadığını biliyorsun demi?Boyunun 1.58 olduğunu biliyorsun demi.
O kadar yaşlı da değil kadın sen nasıl beğendin hayret 😱@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
sizin ecünnülerden iyidirO kadar yaşlı da değil kadın sen nasıl beğendin hayret 😱
Hem ben daha edepli açıyorum diğerleri abdest bozan gibi konu açıyor.@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
He yani bizimkiler kadar çatlatmadı seni o kadar güzel bir kadın değil demek istiyorsunsizin ecünnülerden iyidir
Nasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?Yoo demiyorum, önemli olan iç güzelliğiFesat bir yılansın
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.Şahika köpeğinin adını Fatoş koyup hoşt fatoş diye seslenince karizması kalmadı bende.
Nasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.Ben bitirdim çoktan.A2'de ve Youtube sayfasına sahneler eklenince izliyorum yine ama.
Bu kim 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?