Oyunculuğa harika.Şarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski
Şarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
@XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @Doğu @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @Dosi @Ahmed @xBUGRAx @Tolstoyevski
Boyunun 1.58 olduğunu biliyorsun demi.Sesi de fiziği kadar güzel olan kadın![]()
@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimdeŞarap gibi kadın deyimine cuk oturuyor. 😳
Önemli olanın boy olmadığını biliyorsun demi?Boyunun 1.58 olduğunu biliyorsun demi.![]()
O kadar yaşlı da değil kadın sen nasıl beğendin hayret 😱@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
sizin ecünnülerden iyidirO kadar yaşlı da değil kadın sen nasıl beğendin hayret 😱
Hem ben daha edepli açıyorum diğerleri abdest bozan gibi konu açıyor.@XanTier @S.G.A.T. @MEnes @Doğu @MasacRE- @Billy Kane bundan sonra siz ecünnü tayfasının kadın konularını @mrt-06 açacak sizinde gözünüz kadın görsün bizimde
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @Thequeer
He yani bizimkiler kadar çatlatmadı seni o kadar güzel bir kadın değil demek istiyorsunsizin ecünnülerden iyidir![]()
![]()
![]()
Nasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?Yoo demiyorum, önemli olan iç güzelliğiFesat bir yılansın
![]()
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.Şahika köpeğinin adını Fatoş koyup hoşt fatoş diye seslenince karizması kalmadı bende.![]()
Nasıl gülsem bilemedim, önerilerin var mı?
Sen hangi bölüme geldin ben daha yeni başladım.![]()
A2 de çok düzensiz yayınlıyor bir bakıyorum gece yarısı bir bakıyorum gündüz.Ben bitirdim çoktan.A2'de ve Youtube sayfasına sahneler eklenince izliyorum yine ama.
![]()
Bu kim 😱