artık bamyası aman maskesi düştü
artık bamyası aman maskesi düştü
bamyanın neresi pot ? bir sebze değilmiydi herkes bilir ?
evet senin sevdiğin bir sebzedirbamyanın neresi pot ? bir sebze değilmiydi herkes bilir ?
Bamya denince sadece 1 kişi akla gelir zaten En ufak bir şüphe kırıntısı bile kalmadı artık
Çok fena hemde.
------
Sen iyi bilirsin destere vardı o da sen gibi bamya düṣkünüydü
evet senin sevdiğin bir sebzedir
Bamya denince sadece 1 kişi akla gelir zaten En ufak bir şüphe kırıntısı bile kalmadı artık
Nesini beğeneyim be bunun.
aynı sizdeki paylaşımcılıkO fırçalasın benimkileri de.
Aaa ne diyon be. .ss
senin gibi bekleyenler çok akbabalar gibi hemde ama kendimi öyle bir sıkı tuttumki artık potlamaya pırtlamaya son veriyorum
Kendimi çok sıkı tuttum artık potlamaya pırtlamaya son veriyorum dedikten sonra yarım saat bile dayanamamış yine pırtlamış yazıkBamya denince sadece 1 kişi akla gelir zaten En ufak bir şüphe kırıntısı bile kalmadı artık
Yine harika bölümler gelecek belli ki.
Bomba gibi geliyor heyecanla bekliyoruzYine harika bölümler gelecek belli ki.
NOW'ım- MEDYAPIM'ım cidden entrikada harikalar.Bomba gibi geliyor heyecanla bekliyoruz
Öyle, biliyorlar bu işiNOW'ım- MEDYAPIM'ım cidden entrikada harikalar.
Şahane Hayatım'ımın değerini seyirci sonradan bilemedi. OfffÖyle, biliyorlar bu işi
Yasak Elma, Şahane Hayatım ve Şakir Paşa Ailesi efsane oldu cidden
Şahane Hayatım Medyapım değil Ay Yapım'ındı ama onun yerine Kirli Sepeti'ne efsane diyebilirsin.Öyle, biliyorlar bu işi
Yasak Elma, Şahane Hayatım ve Şakir Paşa Ailesi efsane oldu cidden
Now - Medyapım karışık gitmiştim ben Kirli Sepeti’nin başları güzeldi ama sonradan sarmadı O yüzden kendi adıma efsane diyememŞahane Hayatım Medyapım değil Ay Yapım'ındı ama onun yerine Kirli Sepeti'ne efsane diyebilirsin.