NOW Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and tekin
yanlış hatırlıyor olabilirim :D birinindide kimindi tam hatırlayamadım şimdi:A

Hangi yıllardan bu hatıraların :A 2014-15 falan olabilir mi, yani ya @Bully nin yazdıkları sana malum olmuş ya da sapık gibi tüm mesajlarını araştırıp okumuşsun çocuğun:A:A @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam

Yine @tekin ve yine bir pot. Yahu artik söyle de millet rahatlasin kim oldugunu. Forumun 4te 1'i anladi zaten. :A @Dosi @Bully @12.Adam @MasacRE

Hangi yıllardan bu hatıraların :A 2014-15 falan olabilir mi, yani ya @Bully nin yazdıkları sana malum olmuş ya da sapık gibi tüm mesajlarını araştırıp okumuşsun çocuğun:A:A @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam

Yine @tekin ve yine bir pot. Yahu artik söyle de millet rahatlasin kim oldugunu. Forumun 4te 1'i anladi zaten. :A @Dosi @Bully @12.Adam @MasacRE
emre cevabı vermiş zaten :D

sapık gibi tüm mesajlarını açıp okumuştum ordan aklımda kalmış :A

emre cevabı vermiş zaten :D

sapık gibi tüm mesajlarını açıp okumuştum ordan aklımda kalmış :A
Hangi konuya girsem tekinin kırdığı potlara rastlıyorum :A Bu arkadaşa benzeyen eski dostumuz iyi de sıvardı bu durumlarda ama bunda iş yok gibi. Ya da sıvayan yerleri kurumuş artık beceremiyor :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: tekin and xemrexxx
Hangi konuya girsem tekinin kırdığı potlara rastlıyorum :A Bu arkadaşa benzeyen eski dostumuz iyi de sıvardı bu durumlarda ama bunda iş yok gibi. Ya da sıvayan yerleri kurumuş artık beceremiyor :A
işte budur sonunda masacre doğruları konuşmuş teşekürlerimi sunuyorum :D benim herhangi bir eski üyeyle benzerliğim yok boşuna çırpınmayın ben kim o kim :A
ben sıvacı değilim sıvadan anlamam :D basit ve sıradan bir üyeyim aynı zamanda dürüst çalışkan aklı başında ağırbaşlı bir üyeyim :D
beni kötü insanlarla karıştırmayın artık masacrenin bu mesajıyla bir aydınlanma yaşarsınız umarım! hainler ordusu @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam ve bilimum kötüler :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx