O fırçalasın benimkileri de.Git dişini fırçala Ekli dosyayı görüntüle 132282
O fırçalasın benimkileri de.Git dişini fırçala Ekli dosyayı görüntüle 132282
yakışır hazala nihalden aliyeye herşey yakışıyor kıza bir adanada ferihaya ... dizisi iyi değildi onuda @Bully nin çağatay dombilisi bozmuştu onun haricinde mükemmeldirTansiyonum düştü aaa dostlar diziye incir ağacı dikecekler (,, @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @Bully @ozmoturk @MasacRE @Aserat @12.Adam @tekin
yanlış hatırlıyor olabilirim birinindide kimindi tam hatırlayamadım şimdiÇağatay @Bully ninki miymiş , serhat şok 😱
Hangi yıllardan bu hatıraların 2014-15 falan olabilir mi, yani ya @Bully nin yazdıkları sana malum olmuş ya da sapık gibi tüm mesajlarını araştırıp okumuşsun çocuğun @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adamyanlış hatırlıyor olabilirim birinindide kimindi tam hatırlayamadım şimdi
Forumdash bunağının değil miydi?Çağatay @Bully ninki miymiş , serhat şok 😱
Demek ki elden ele geziyor oğlan yazık beForumdash bunağının değil miydi?
Yok Gökberk ten uzak dursunKocası senin kanal 7 oğlanı olsun , sonra vuruyor silahla kocasını
Senin malamat oluşların gibi desene.Demek ki elden ele geziyor oğlan yazık be
yanlış hatırlıyor olabilirim birinindide kimindi tam hatırlayamadım şimdi
Hangi yıllardan bu hatıraların 2014-15 falan olabilir mi, yani ya @Bully nin yazdıkları sana malum olmuş ya da sapık gibi tüm mesajlarını araştırıp okumuşsun çocuğun @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam
Yok Gökberk ten uzak dursun
Meloş teyzem kanal 7 oğlanına nikah basıcak galiba paylaşmıyor oğlanıSenin malamat oluşların gibi desene.
Kına yak sende. .ssMeloş teyzem kanal 7 oğlanına nikah basıcak galiba paylaşmıyor oğlanı
Hangi yıllardan bu hatıraların 2014-15 falan olabilir mi, yani ya @Bully nin yazdıkları sana malum olmuş ya da sapık gibi tüm mesajlarını araştırıp okumuşsun çocuğun @Dosi @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam
emre cevabı vermiş zaten
Meloş teyzem kanal 7 oğlanına nikah basıcak galiba paylaşmıyor oğlanı
emre cevabı vermiş zaten
sapık gibi tüm mesajlarını açıp okumuştum ordan aklımda kalmış
ne varsa bu kötü ruhlarda var zaten ben temizim kabahat ruhta ! ruhum pisruhunda var gibi @xemrexxx
ruhunda var gibi @xemrexxx
Ruhu fok balığı gibidir bununne varsa bu kötü ruhlarda var zaten ben temizim kabahat ruhta ! ruhum pis
Hangi konuya girsem tekinin kırdığı potlara rastlıyorum Bu arkadaşa benzeyen eski dostumuz iyi de sıvardı bu durumlarda ama bunda iş yok gibi. Ya da sıvayan yerleri kurumuş artık beceremiyoremre cevabı vermiş zaten
sapık gibi tüm mesajlarını açıp okumuştum ordan aklımda kalmış
işte budur sonunda masacre doğruları konuşmuş teşekürlerimi sunuyorum benim herhangi bir eski üyeyle benzerliğim yok boşuna çırpınmayın ben kim o kimHangi konuya girsem tekinin kırdığı potlara rastlıyorum Bu arkadaşa benzeyen eski dostumuz iyi de sıvardı bu durumlarda ama bunda iş yok gibi. Ya da sıvayan yerleri kurumuş artık beceremiyor
Bence senin başın değil toton ağırdırişte budur sonunda masacre doğruları konuşmuş teşekürlerimi sunuyorum benim herhangi bir eski üyeyle benzerliğim yok boşuna çırpınmayın ben kim o kim
ben sıvacı değilim sıvadan anlamam basit ve sıradan bir üyeyim aynı zamanda dürüst çalışkan aklı başında ağırbaşlı bir üyeyim
beni kötü insanlarla karıştırmayın artık masacrenin bu mesajıyla bir aydınlanma yaşarsınız umarım! hainler ordusu @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam ve bilimum kötüler