artık bamyası aman maskesi düştü
artık bamyası aman maskesi düştü![]()
bamyanın neresi pot ? bir sebze değilmiydi herkes bilir ?![]()
evet senin sevdiğin bir sebzedirbamyanın neresi pot ? bir sebze değilmiydi herkes bilir ?![]()
Bamya denince sadece 1 kişi akla gelir zaten
Çok fena hemde.
------
Sen iyi bilirsin destere vardı o da sen gibi bamya düṣkünüydü![]()
evet senin sevdiğin bir sebzedir![]()
Bamya denince sadece 1 kişi akla gelir zatenEn ufak bir şüphe kırıntısı bile kalmadı artık
![]()
Nesini beğeneyim be bunun.![]()
aynı sizdeki paylaşımcılıkO fırçalasın benimkileri de.![]()
Aaa ne diyon be. .ss
senin gibi bekleyenler çok akbabalar gibi hemdeama kendimi öyle bir sıkı tuttumki artık potlamaya pırtlamaya son veriyorum
![]()
Kendimi çok sıkı tuttum artık potlamaya pırtlamaya son veriyorum dedikten sonra yarım saat bile dayanamamış yine pırtlamış yazıkBamya denince sadece 1 kişi akla gelir zatenEn ufak bir şüphe kırıntısı bile kalmadı artık
![]()
Yine harika bölümler gelecek belli ki.
Bomba gibi geliyor heyecanla bekliyoruzYine harika bölümler gelecek belli ki.![]()
NOW'ım- MEDYAPIM'ım cidden entrikada harikalar.Bomba gibi geliyor heyecanla bekliyoruz![]()
Öyle, biliyorlar bu işiNOW'ım- MEDYAPIM'ım cidden entrikada harikalar.![]()
Şahane Hayatım'ımın değerini seyirci sonradan bilemedi. OfffÖyle, biliyorlar bu işi
Yasak Elma, Şahane Hayatım ve Şakir Paşa Ailesi efsane oldu cidden![]()
Şahane Hayatım Medyapım değil Ay Yapım'ındı ama onun yerine Kirli Sepeti'ne efsane diyebilirsin.Öyle, biliyorlar bu işi
Yasak Elma, Şahane Hayatım ve Şakir Paşa Ailesi efsane oldu cidden![]()
Now - Medyapım karışık gitmiştim benŞahane Hayatım Medyapım değil Ay Yapım'ındı ama onun yerine Kirli Sepeti'ne efsane diyebilirsin.![]()
Heyecanla bekliyorum