sen ne zamandan beri hazal düşmanı oldun böyleBence senin başın değil toton ağırdır
Neyse inş. Biraz ders verir
hazal her bişeyin üstesinden gelir. ben onun evvelini de ezelini de bilirim, ezeli güzel olanın ebesi .. pardon ebedi de güzel olur
sen ne zamandan beri hazal düşmanı oldun böyleBence senin başın değil toton ağırdır
Neyse inş. Biraz ders verir
Ne zaman hazalı övmüşüm ki bensen ne zamandan beri hazal düşmanı oldun böyle
hazal her bişeyin üstesinden gelir. ben onun evvelini de ezelini de bilirim, ezeli güzel olanın ebesi .. pardon ebedi de güzel oluryani iyi bir oyunculuk bekliyorum kendisinden
![]()
Bu pazar olsa yakında demezdi.Pazar gecesi şov yapıcam![]()
Hazal Kaya zarf atmıştı yapımcı ve senariste
Tansiyonum düştü aaa dostlar diziye incir ağacı dikecekler(,, @Dosi @Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @Bully @ozmoturk @MasacRE @Aserat @12.Adam @tekin
Aynı fikirdeyim. Hazal Kaya'yı bu role yakıştıramadım maalesef. Aliye Berger'in küçüklüğüne seçtikleri oyuncuya fiziksel olarak çok benzediği için büyük hâlini Yasemin Kay Allen'in oynamasını çok istiyordumHazal Kaya tercihi olmamış.![]()

Yasemin, Instagram'da takip ettiğim tek ünlü galiba. Çok severim kendisini çok isterdim gelmesini. Aslında başka biri de olabilirdi. Hazal'in oyunculuğu çok donuk. Sönük kalıyor önemli roller için. Yıllar önce Aşk-ı Memnu'da çok iyiydi bence mesela çünkü oynadığı karakter oyunculuk tarzına bir hayli uygundu. Bu rol bence öyle bir rol değil. Talihsiz bir seçim olmuş. Umarım bizi şaşırtır.Aynı fikirdeyim. Hazal Kaya'yı bu role yakıştıramadım maalesef. Aliye Berger'in küçüklüğüne seçtikleri oyuncuya fiziksel olarak çok benzediği için büyük hâlini Yasemin Kay Allen'in oynamasını çok istiyordum
Hatta bu konuda X'te de oldukça çok gönderi ve istek var. Bazıları ;
@xemrexxx @Aserat @Angelica
sende bir zamanlar hazalcı tipi var benim tahminlerim doğru çıkar ?
düşünceni kınıyorumHazal Kaya tercihi olmamış.![]()
Şunu deyip birkaç saat sonra yine bir pot kırmışsınişte budur sonunda masacre doğruları konuşmuş teşekürlerimi sunuyorumbenim herhangi bir eski üyeyle benzerliğim yok boşuna çırpınmayın ben kim o kim
ben sıvacı değilim sıvadan anlamambasit ve sıradan bir üyeyim aynı zamanda dürüst çalışkan aklı başında ağırbaşlı bir üyeyim
beni kötü insanlarla karıştırmayın artık masacrenin bu mesajıyla bir aydınlanma yaşarsınız umarım! hainler ordusu @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam ve bilimum kötüler![]()
orda pot mot yok lafı gelişine yolladımŞunu deyip birkaç saat sonra yine bir pot kırmışsınYok senin kurtuluşun yok maalesef sürekli batırıp duruyorsun ortalığı
![]()
Yoo basbaya pot. Şimdi heyecanla yeni potunu bekliyoruzorda pot mot yok lafı gelişine yolladımeskileri çağrıştırmışsa tamamen tesadüften kaynaklıdır
![]()
senin gibi bekleyenler çok akbabalar gibi hemdeYoo basbaya pot. Şimdi heyecanla yeni potunu bekliyoruz![]()
sen büyük pırtlarsın , alan geniş sende biliyoruzsenin gibi bekleyenler çok akbabalar gibi hemdeama kendimi öyle bir sıkı tuttumki artık potlamaya pırtlamaya son veriyorum
![]()
ne alanı ne genişlemesi? bu dünyada sümbül ağanın bamyası kadar yer kaplarız ancasen büyük pırtlarsın , alan geniş sende biliyoruz![]()
potun en büyüğü budurne alanı ne genişlemesi? bu dünyada sümbül ağanın bamyası kadar yer kaplarız anca![]()