S.G.A.T.
Favori Üye
çok fazla türk dizisi izliyorum. Bu diziyi yazın izleyebilirim. Beklediğim düzeyde iyi yorumları almadım.
Şuan KADIN izliyorumbizim yerliler zaten genelde sonradan cıvıtırgiriş güzeldirde gelişme ve sonuçta hayır yoktur
ben Tabula Rasa izlemeye gidiyorum siz @Çiğdem- le süper portakalmı izlersiniz artık yoksa okçu oğlanmı izlersiniz size kalmış umrumda değil)
İlk 3 bölüm itibarıyla 7.5 - 8 bandında gider yabancı dizileri de göz önüne katarsak. Çekim kalitesi müthiş bunu izlerken hissediyorsun. Renk tonu çok iyi ayarlanmış dizinin. Yabancı dizi izliyor hissi veriyor. Zaten oyunculuklar desen Haluk Bilginer'i izlemek bile sadece yetiyor. 60 dakikanın yarısından çoğunda o var. Diziyi izlemek için başlı başına bir sebep. Ve bol gizemli, bilinmeyenli, sürükleyici bir senaryo var. Merakla 4. bölümü bekliyorum düşün 10 günden çok oldu izleyeli. 4. bölümle ilgili bir haber gelse de artık izlesem diyorum, o moddayım yani. Kesinlikle listene al ve 3 bölümü bir günde tüket gitsin.@Sherlock diziyi 10 üzerinden puanlar mısın? Puanlarken yabancı dizileri de göz önüne getirmeni rica ediyorum. Ona göre listeme alacağım. Ayrıca sadece Haluk Bilginer için başlamayı düşünüyorum.
Sana sorsaydım 3 paragraf yazardın galiba. Teşekkürler canım, senin zevkine güveniyorum. Ya da vazgeçtim, avatarından dolayı güvenmiyorum ahahaha.İlk 3 bölüm itibarıyla 7.5 - 8 bandında gider yabancı dizileri de göz önüne katarsak. Çekim kalitesi müthiş bunu izlerken hissediyorsun. Renk tonu çok iyi ayarlanmış dizinin. Yabancı dizi izliyor hissi veriyor. Zaten oyunculuklar desen Haluk Bilginer'i izlemek bile sadece yetiyor. 60 dakikanın yarısından çoğunda o var. Diziyi izlemek için başlı başına bir sebep. Ve bol gizemli, bilinmeyenli, sürükleyici bir senaryo var. Merakla 4. bölümü bekliyorum düşün 10 günden çok oldu izleyeli. 4. bölümle ilgili bir haber gelse de artık izlesem diyorum, o moddayım yani. Kesinlikle listene al ve 3 bölümü bir günde tüket gitsin.
Süre olarak 3 bölüm 2.bucuk saat gibi yanı 1 türk dizisi süresi ediyorharikasın tek günde üç bölüm birden tüketmişsin
asansör sahnesinden bahsetmen iyi oldu orda haluk bilginerin söylediği bir söz vardı çok gülmüştüm
tembelliğinden ölümü seçtin diyordu asansöre binecek ne vardı merdivenden inseydin ya
@Sherlock diziyi 10 üzerinden puanlar mısın? Puanlarken yabancı dizileri de göz önüne getirmeni rica ediyorum. Ona göre listeme alacağım. Ayrıca sadece Haluk Bilginer için başlamayı düşünüyorum.
@MEnes ten kopya çekmişsin, özgün ol.İlk üç bölüme ortalama 7.5-8 puan verirdim. Bu puanı vermemin sebepleri Haluk Bilginer’in muhteşem oyunculuk performansı, oldukça başarılı bulduğum çekim tekniği ve görüntü kalitesi, kullanılan renk tonunun muazzamlığı ve senaryonun gizemli bir havasının olması. İlk üç bölümün temposu biraz düşük ama yukarıda saydığım sebeplerden dolayı bunu hissettirmiyor fazla dizi. Başlamanı öneririm yani.
Şükür ki avatarına özenmemiş ahaha. Evet, avatarına taktım.Tamam adaşımsın da bu kadar da adaşım olma di mi.
Takabilirsin elbette, bu hakkı elinden kimse alamaz. Lakin o resimdeki 3'lü sıva kültürünün, goy goy kültürünün ülkedeki üstatlarıdır. Onlar ki Leyla ile Mecnun destanının aslan parçalarıdır.Şükür ki avatarına özenmemiş ahaha. Evet, avatarına taktım.
Tamam adaşımsın da bu kadar da adaşım olma di mi.
Arada sıva arada kötek lazım. Bu da onlardan biriydi sanırım aradan kaçtı gitti.Sizin beni savunmanız gerekiyor sayın adaşım bey...
Arada sıva arada kötek lazım. Bu da onlardan biriydi sanırım aradan kaçtı gitti.
sen dizinin aslını izlemişmiydin yoksa sadece yerlisinemi takılıyorsun? aslını izlemediysen daha çok hoşuna gidecektir yerlisiŞuan KADIN izliyorum
Öteki konuda detaylıca yazdımsen dizinin aslını izlemişmiydin yoksa sadece yerlisinemi takılıyorsun? aslını izlemediysen daha çok hoşuna gidecektir yerlisi
Süre olarak 3 bölüm 2.bucuk saat gibi yanı 1 türk dizisi süresi ediyor
Haluk Bilginerin daha aklıma gelmeyen vardı yine sahneleri yanı diziyi zaten o olmasa götüremezdim gibi
Aaa yok ayoll Başka netten Türk dizisi bakmıcam Türk dizileri yabancı dizi gibi değil ölçüsünü kaçırmamak lazım siz yabancı dizi bulun ben bulamadım vlla
Metin oglan sizi diziye cagiriyor izlemezseniz @destere örtüyü ceker @Yiğitt le @serhatt atilirYaşı çok büyük kabul etmem ben bu be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?