Gain Şahsiyet - Dizi Yorumları

çok fazla türk dizisi izliyorum. Bu diziyi yazın izleyebilirim. Beklediğim düzeyde iyi yorumları almadım.

@Sherlock diziyi 10 üzerinden puanlar mısın? Puanlarken yabancı dizileri de göz önüne getirmeni rica ediyorum. Ona göre listeme alacağım. Ayrıca sadece Haluk Bilginer için başlamayı düşünüyorum.

@Sherlock diziyi 10 üzerinden puanlar mısın? Puanlarken yabancı dizileri de göz önüne getirmeni rica ediyorum. Ona göre listeme alacağım. Ayrıca sadece Haluk Bilginer için başlamayı düşünüyorum.
İlk 3 bölüm itibarıyla 7.5 - 8 bandında gider yabancı dizileri de göz önüne katarsak. Çekim kalitesi müthiş bunu izlerken hissediyorsun. Renk tonu çok iyi ayarlanmış dizinin. Yabancı dizi izliyor hissi veriyor. Zaten oyunculuklar desen Haluk Bilginer'i izlemek bile sadece yetiyor. 60 dakikanın yarısından çoğunda o var. Diziyi izlemek için başlı başına bir sebep. Ve bol gizemli, bilinmeyenli, sürükleyici bir senaryo var. Merakla 4. bölümü bekliyorum düşün 10 günden çok oldu izleyeli. 4. bölümle ilgili bir haber gelse de artık izlesem diyorum, o moddayım yani. Kesinlikle listene al ve 3 bölümü bir günde tüket gitsin.

Sana sorsaydım 3 paragraf yazardın galiba. Teşekkürler canım, senin zevkine güveniyorum. Ya da vazgeçtim, avatarından dolayı güvenmiyorum ahahaha.

İşte bu
3.bölümü izlemişsin bi çırpıda
Dip'i de izlermiyiz bu cuma? @destere

Süre olarak 3 bölüm 2.bucuk saat gibi yanı 1 türk dizisi süresi ediyor

Haluk Bilginerin daha aklıma gelmeyen vardı yine sahneleri yanı diziyi zaten o olmasa götüremezdim gibi

Aaa yok ayoll Başka netten Türk dizisi bakmıcam Türk dizileri yabancı dizi gibi değil ölçüsünü kaçırmamak lazım siz yabancı dizi bulun ben bulamadım vlla

İlk üç bölüme ortalama 7.5-8 puan verirdim. Bu puanı vermemin sebepleri Haluk Bilginer’in muhteşem oyunculuk performansı, oldukça başarılı bulduğum çekim tekniği ve görüntü kalitesi, kullanılan renk tonunun muazzamlığı ve senaryonun gizemli bir havasının olması. İlk üç bölümün temposu biraz düşük ama yukarıda saydığım sebeplerden dolayı bunu hissettirmiyor fazla dizi. Başlamanı öneririm yani.

@MEnes ten kopya çekmişsin, özgün ol.

Şükür ki avatarına özenmemiş ahaha. Evet, avatarına taktım.
Takabilirsin elbette, bu hakkı elinden kimse alamaz. Lakin o resimdeki 3'lü sıva kültürünün, goy goy kültürünün ülkedeki üstatlarıdır. Onlar ki Leyla ile Mecnun destanının aslan parçalarıdır.

Yaşı çok büyük kabul etmem ben bu be
Metin oglan sizi diziye cagiriyor izlemezseniz @destere örtüyü ceker @Yiğitt le @serhatt atilir