siz cadolozlar bir yaştan sonra yaşlanmıyorsunuz ya onu da ekledimYok deve
Yaşımı az söylemişsin
siz cadolozlar bir yaştan sonra yaşlanmıyorsunuz ya onu da ekledimYok deve
Yaşımı az söylemişsin
41 kere maşallah de ozamansiz cadolozlar bir yaştan sonra yaşlanmıyorsunuz ya onu da ekledim
yok artık o kadar da değil,bu çok sütbu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmışgerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış@Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
iftiracı seni,KENANI seviyorum ben Kenan sübyan mı
Hahah olabilir istisna ama genelde genç oğlan sevmiyormusuniftiracı seni,KENANI seviyorum ben Kenan sübyan mı
olgun ve dolgun seviyorum,ama duruma göre değişir beğendiğim olursaHahah olabilir istisna ama genelde genç oğlan sevmiyormusun
Hahah Aaa kesinlikle en iyilerine layıksın cnmBeni kimlere layık görüyorsunuz
16 yaşındayı oynuyor yaabu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmışgerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış@Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
yerli diziler konusu nerdeydi uzun zamandır uğramadığım için adresi kaybettimO zaman yorum konusunda yorumunu görekBen bu gece 3.bölümü izlicem
Buraya taşi geç olmadanyerli diziler konusu nerdeydi uzun zamandır uğramadığım için adresi kaybettim
benim cansuya( nevraya ilk bölüm neler neler söyledi kazmalarağza alınmayacak küfürler ediyorlar şom ağızlılar
tuvalet sohbetinde
-''s..tirip gitsin'' diyenmi dersin
s..tirmeden gitmesin bir zahmet '' diyenmi ararsınlanet olasıcalar herşeyi saydırıyorlar nevrama
komserde yakışmış bayağı bizim hanımın çiftliğindeki ramazandan iyi komser olurmuş
ama asıl diziye renk ve kalite katan tabiki hafıza özürlü amcamız haluk bilginer
alzheimer li ifot teyzenin olduğu sahnelerde güzeldi o kadar mükemmel çekilmiştiki harikaydı
@Çiğdem- bir an önce başlasın diziye yoksa spoiler vermeye devam edeceğim
buraya taşı dedinde buraya bakınca @xemrexxx topacının mesajıyla karşılaştım @Forumdashsiz cadolozlar bir yaştan sonra yaşlanmıyorsunuz ya onu da ekledim
Evet asl konu burasıydı da @xemrexxx yine oğlanla donatmiş burayıburaya taşı dedinde buraya bakınca @xemrexxx topacının mesajıyla karşılaştım @Forumdashşimdi ordaki mesajı burayamı yerleştiriyorum? neyse burda merak edenler oraya baksın bence bu taşıma işlerini oldum olası beceremedim
şimdi hangi bölümdesin bilemiyorum içimde spoiler verme iştahı gittikçe kabarıyorEvet asl konu burasıydı da @xemrexxx yine oğlanla donatmiş burayı
Bu gece 3ü izlicemşimdi hangi bölümdesin bilemiyorum içimde spoiler verme iştahı gittikçe kabarıyor)
yerli diziler konusu nerdeydi uzun zamandır uğramadığım için adresi kaybettim
benim cansuya( nevraya ilk bölüm neler neler söyledi kazmalarağza alınmayacak küfürler ediyorlar şom ağızlılar
tuvalet sohbetinde
-''s..tirip gitsin'' diyenmi dersin
s..tirmeden gitmesin bir zahmet '' diyenmi ararsınlanet olasıcalar herşeyi saydırıyorlar nevrama
komserde yakışmış bayağı bizim hanımın çiftliğindeki ramazandan iyi komser olurmuş
ama asıl diziye renk ve kalite katan tabiki hafıza özürlü amcamız haluk bilginer
alzheimer li ifot teyzenin olduğu sahnelerde güzeldi o kadar mükemmel çekilmiştiki harikaydı
@Çiğdem- bir an önce başlasın diziye yoksa spoiler vermeye devam edeceğim
Aaa tamam taşıdım
Sen de izlersin artık
Aaa hiç türk dizisi bakmak gelmiyor içimden ama 3 haf ta arası varmış bir 1.bölüme bakayım en azından gerisini ozaman düşünürümSen de izlersin artık
Ama 3 bölüm izliceksin işte o 3 hafta aradaAaa hiç türk dizisi bakmak gelmiyor içimden ama 3 haf ta arası varmış bir 1.bölüme bakayım en azından gerisini ozaman düşünürüm@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?