Aaa bu Şahşiyeti sen gözlemle biz @destere ile bakarız senin görüşüne göreFedakar bacım
Yabancı dizi bakacam yarın benim ilgimi çeken olursa sizinde büyük ihtimal çeker
Aaa bu Şahşiyeti sen gözlemle biz @destere ile bakarız senin görüşüne göreFedakar bacım
şahsiyetin ilk üç bölümünü izledim haluk bilginer döktürmüş muhteşem oynuyor , cansu zaten favorim böyle bir dizide geride kalmış olmam beklenemez birde dedikodu yapmışsınız desterede başlayacaktıda başlamadı falan ben sizden önce tükettim bile yayınlanan üç bölümü isteyene spoiler bile verebilirimBen Şahsiyet izlicem birazdan. @destere de izleyecekti güya
O zaman yorum konusunda yorumunu görek Ben bu gece 3.bölümü izlicemşahsiyetin ilk üç bölümünü izledim haluk bilginer döktürmüş muhteşem oynuyor , cansu zaten favorim böyle bir dizide geride kalmış olmam beklenemez birde dedikodu yapmışsınız desterede başlayacaktıda başlamadı falan ben sizden önce tükettim bile yayınlanan üç bölümü isteyene spoiler bile verebilirim
Aaa bu Şahşiyeti sen gözlemle biz @destere ile bakarız senin görüşüne göre
Yabancı dizi bakacam yarın benim ilgimi çeken olursa sizinde büyük ihtimal çeker
şahsiyetin ilk üç bölümünü izledim haluk bilginer döktürmüş muhteşem oynuyor , cansu zaten favorim böyle bir dizide geride kalmış olmam beklenemez birde dedikodu yapmışsınız desterede başlayacaktıda başlamadı falan ben sizden önce tükettim bile yayınlanan üç bölümü isteyene spoiler bile verebilirim
O zaman yorum konusunda yorumunu görek Ben bu gece 3.bölümü izlicem
Aaa bu Şahşiyeti sen gözlemle biz @destere ile bakarız senin görüşüne göre
şahsiyetin ilk üç bölümünü izledim haluk bilginer döktürmüş muhteşem oynuyor , cansu zaten favorim böyle bir dizide geride kalmış olmam beklenemez birde dedikodu yapmışsınız desterede başlayacaktıda başlamadı falan ben sizden önce tükettim bile yayınlanan üç bölümü isteyene spoiler bile verebilirim
izzy ve clary @Çiğdem- e karşı güçlerini birleştirmiş şu sağdaki garip yaratık oluyor hogatha yüzünü kapamış insanlar korkmasın diye biraz erkeğe benziyor gibi ama çiğdem de tam kadın sayılmaz zati @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @xBUGRAx @eskici @MasacRE- @Sherlock @ozmoturkO zaman yorum konusunda yorumunu görek Ben bu gece 3.bölümü izlicem
izlemedm daha izleyemedim bu aralar uzak doğu dizilerine daldık ordan kurtulursak batıya yöneleceğiz kim kime dalıyor ondan sonra kurcalarız artık şu an sadece izzy e dalmak istiyorum başka bir hedefim yokizzy ve clary @Çiğdem- e karşı güçlerini birleştirmiş şu sağdaki garip yaratık oluyor hogatha yüzünü kapamış insanlar korkmasın diye biraz erkeğe benziyor gibi ama çiğdem de tam kadın sayılmaz zati @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @xBUGRAx @eskici @MasacRE- @Sherlock @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 58989 Ekli dosyayı görüntüle 58988 Ekli dosyayı görüntüle 58987
alt ederlerde kurtuluruz umarım gudubettenizzy ve clary @Çiğdem- e karşı güçlerini birleştirmiş şu sağdaki garip yaratık oluyor hogatha yüzünü kapamış insanlar korkmasın diye biraz erkeğe benziyor gibi ama çiğdem de tam kadın sayılmaz zati @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @xBUGRAx @eskici @MasacRE- @Sherlock @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 58989 Ekli dosyayı görüntüle 58988 Ekli dosyayı görüntüle 58987
izlemedm daha izleyemedim bu aralar uzak doğu dizilerine daldık ordan kurtulursak batıya yöneleceğiz kim kime dalıyor ondan sonra kurcalarız artık şu an sadece izzy e dalmak istiyorum başka bir hedefim yok
la totoş selim benden duymuş olma bu serhatın sende gözü var çiğdeme hakaret edip duruyor dünden berialt ederlerde kurtuluruz umarım gudubetten
la totoş selim benden duymuş olma bu serhatın sende gözü var çiğdeme hakaret edip duruyor dünden beri
alt ederlerde kurtuluruz umarım gudubetten
Aaa evet ben yokkan forumda fazla dolanma sende @destere Bu @serhatt dan bende şüpeheleniyorum xemrexxx 40 yılın başı doğru diyorizlemedm daha izleyemedim bu aralar uzak doğu dizilerine daldık ordan kurtulursak batıya yöneleceğiz kim kime dalıyor ondan sonra kurcalarız artık şu an sadece izzy e dalmak istiyorum başka bir hedefim yok
la totoş selim benden duymuş olma bu serhatın sende gözü var çiğdeme hakaret edip duruyor dünden beri
bende gözü olanı boşverin, nasıl olsa benim gözüm hogathadan başkasına bakmıyor önemli olanda benim gözüm burda
ne gözü be,çiğdemle dün barış imzaladıkla totoş selim benden duymuş olma bu serhatın sende gözü var çiğdeme hakaret edip duruyor dünden beri
bende gözü olanı boşverin, nasıl olsa benim gözüm hogathadan başkasına bakmıyor önemli olanda benim gözüm burda
allah kuru iftiradan saklasın çirkef seni,ben senin sevdiğine dokanırmıyım hiç
Aaa gözü varsa bile @destere son noktayı koymuş ayoll Gözü olanın gözü çıksın demiş sapık ama sadık bir sapıkla totoş selim benden duymuş olma bu serhatın sende gözü var çiğdeme hakaret edip duruyor dünden beri
egon tavandır desterenin bu sözünden sonraAaa gözü varsa bile @destere son noktayı koymuş ayoll Gözü olanın gözü çıksın demiş sapık ama sadık bir sapık
Hahah Eeee @destere 40 yılın başı iltifat ediyor bırakta sevinelim ayollegon tavandır desterenin bu sözünden sonra
Sevin kız,kıyamam sana bi daha arasan da bulamazsınHahah Eeee @destere 40 yılın başı iltifat ediyor bırakta sevinelim ayoll
Hahaha Aaa zaten Haziranda gidiyor kaldı 2 ayıSevin kız,kıyamam sana bi daha arasan da bulamazsın
2.Bölümizzy ve clary @Çiğdem- e karşı güçlerini birleştirmiş şu sağdaki garip yaratık oluyor hogatha yüzünü kapamış insanlar korkmasın diye biraz erkeğe benziyor gibi ama çiğdem de tam kadın sayılmaz zati @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @xBUGRAx @eskici @MasacRE- @Sherlock @ozmoturk
NERE KELEHahaha Aaa zaten Haziranda gidiyor kaldı 2 ayı