Keith Long
Favori Üye
Efenin sevgilisi kimdiEfe'den bişey olmaz boş ver onu @Çiğdem- e bakma sen. Koskoca dizimi bitirdi onun oyunculugu
Amine gülşe ders almamış ikisinide sevdimde Atv deki aynı konak vardı o konakta uğursuzluk var diyorum @ForumdashVerda Söz'deki kız
Onun dışındaki tüm oyuncular için üzüldüm o zerre umrumda değilÇukura gelsinde Leondan ayrı kalma üzülme @xemrexxx
bugün AB de fırlarsa talibiz diziye !! @vadikızı en yeni haliyle.. ve en iyi haliyle FOX da olacak..
Boran ve Aybüke dışında efsane bir kadroydu gerçekten bitmesine en üzüldüğüm dizi oldu. Tadı damağımda kaldıUzun süredir merak ediyordum ve boş zamanım varken izleyeyim dedim dün bitti. İlk 1-2 bölüm biraz tutuk gibiydi ama sonradan açıldı ve iyice dallanıp budaklanamadan apar topar final yapılması kötü olmuş gerçekten. Özellikle Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan'ı çok beğendim ve Melek'in tarafında olmama rağmen Tuna'yı da sevdim. Yetişkin kadronun hikayesi gençlere göre daha ilgi çekiciydi. Ama kadına şiddetin ve köy kokusunun prim yaptığı bir kanalda erken bitmesi normal keşke Star'la anlaşamadıktan sonra Show veya FOX'a verseydi Ay Yapım. Yine de kısa ama güzel bir maceraydı ve izlediğim için mutluyum.
İzleyenlerden @Yiğitt @alperuz @serhatt @Forumdash
Aybüke dışında başrol kadrosu çok iyiydi. Zerrin Tekindor’un “Tuna Akdora” karakteri efsane olamadan apar topar bitirildi. Dizi devam etsin diye 1 milyondan fazla tweet atıldı, oyuncular da destek verdi ama nafile. Çok güzel bir iş ellerimizden kayıp gitti...Uzun süredir merak ediyordum ve boş zamanım varken izleyeyim dedim dün bitti. İlk 1-2 bölüm biraz tutuk gibiydi ama sonradan açıldı ve iyice dallanıp budaklanamadan apar topar final yapılması kötü olmuş gerçekten. Özellikle Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan'ı çok beğendim ve Melek'in tarafında olmama rağmen Tuna'yı da sevdim. Yetişkin kadronun hikayesi gençlere göre daha ilgi çekiciydi. Ama kadına şiddetin ve köy kokusunun prim yaptığı bir kanalda erken bitmesi normal keşke Star'la anlaşamadıktan sonra Show veya FOX'a verseydi Ay Yapım. Yine de kısa ama güzel bir maceraydı ve izlediğim için mutluyum.
O bile gözüme batmadı desem inanır mısın.Aybüke dışında başrol kadrosu çok iyiydi. Zerrin Tekindor’un “Tuna Akdora” karakteri efsane olamadan apar topar bitirildi. Dizi devam etsin diye 1 milyondan fazla tweet atıldı, oyuncular da destek verdi ama nafile. Çok güzel bir iş ellerimizden kayıp gitti...
Uzun süredir merak ediyordum ve boş zamanım varken izleyeyim dedim dün bitti. İlk 1-2 bölüm biraz tutuk gibiydi ama sonradan açıldı ve iyice dallanıp budaklanamadan apar topar final yapılması kötü olmuş gerçekten. Özellikle Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan'ı çok beğendim ve Melek'in tarafında olmama rağmen Tuna'yı da sevdim. Yetişkin kadronun hikayesi gençlere göre daha ilgi çekiciydi. Ama kadına şiddetin ve köy kokusunun prim yaptığı bir kanalda erken bitmesi normal keşke Star'la anlaşamadıktan sonra Show veya FOX'a verseydi Ay Yapım. Yine de kısa ama güzel bir maceraydı ve izlediğim için mutluyum.
Evet atvye fazla gelen bir iş oldu malasef Aybuke olmasaydı belki devam ederdi yada gençlere odaklanılmasaydıAybüke dışında başrol kadrosu çok iyiydi. Zerrin Tekindor’un “Tuna Akdora” karakteri efsane olamadan apar topar bitirildi. Dizi devam etsin diye 1 milyondan fazla tweet atıldı, oyuncular da destek verdi ama nafile. Çok güzel bir iş ellerimizden kayıp gitti...
Çok iyi bir işti, izlemene sevindim. Keşke bu kadroyu daha fazla izleyebilseydik...Uzun süredir merak ediyordum ve boş zamanım varken izleyeyim dedim dün bitti. İlk 1-2 bölüm biraz tutuk gibiydi ama sonradan açıldı ve iyice dallanıp budaklanamadan apar topar final yapılması kötü olmuş gerçekten. Özellikle Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan'ı çok beğendim ve Melek'in tarafında olmama rağmen Tuna'yı da sevdim. Yetişkin kadronun hikayesi gençlere göre daha ilgi çekiciydi. Ama kadına şiddetin ve köy kokusunun prim yaptığı bir kanalda erken bitmesi normal keşke Star'la anlaşamadıktan sonra Show veya FOX'a verseydi Ay Yapım. Yine de kısa ama güzel bir maceraydı ve izlediğim için mutluyum.
Devam etmemesinin tek nedeni ATV'de olmasıydı Aybüke kötü değildi burada.Evet atvye fazla gelen bir iş oldu malasef Aybuke olmasaydı belki devam ederdi yada gençlere odaklanılmasaydı
Kötü olmasa foxtaki dizisi yazlık olarak kalmazdıDevam etmemesinin tek nedeni ATV'de olmasıydı Aybüke kötü değildi burada.
Odak noktasını Tuna-Melek arasındaki iktidar savaşında tutacaklardı. Efe-Verda aşkı 2.planda kalacaktı. Kanalının atv olması da çok etkiledi. Bu dizi ya Star’da olacaktı ya da Ay Yapım’ın şu anki gözdesi Show’da olacaktı.Evet atvye fazla gelen bir iş oldu malasef Aybuke olmasaydı belki devam ederdi yada gençlere odaklanılmasaydı
Showda da benzer iş var sayılır ama tutmuyor Kanalla alakalı oldugunu sanmıyorum. Efe-Verda aşkı tv tarihinin en gazla çalişan aşkıydi malasef Fanlardan Tuna ve Melek çatişmasına odaklanamadı senaristOdak noktasını Tuna-Melek arasındaki iktidar savaşında tutacaklardı. Efe-Verda aşkı 2.planda kalacaktı. Kanalının atv olması da çok etkiledi. Bu dizi ya Star’da olacaktı ya da Ay Yapım’ın şu anki gözdesi Show’da olacaktı.
Zemheri’nin tutmama sebebi Zerrin Tekindor ve Şebnem Dönmez’i arka planda tutmamaları. Bu iki oyuncunun önünü kesiyorlar aynı Şahin Tepesi’nde olduğu gibi. Dediğin gibi fanları dinlememeleri gerekiyor.Showda da benzer iş var sayılır ama tutmuyor Kanalla alakalı oldugunu sanmıyorum. Efe-Verda aşkı tv tarihinin en gazla çalişan aşkıydi malasef Fanlardan Tuna ve Melek çatişmasına odaklanamadı senarist
Demek aynı taktiği yapıyorlarZemheri’nin tutmama sebebi Zerrin Tekindor ve Şebnem Dönmez’i arka planda tutmamaları. Bu iki oyuncunun önünü kesiyorlar aynı Şahin Tepesi’nde olduğu gibi. Dediğin gibi fanları dinlememeleri gerekiyor.