Düğüne de köyden 100 kişi gelseydi, Tuna'yı o düğünde düşünemiyorum.Evet Düğün köy meydanında yapılacak
Daha çok hikaye, entrika, kaos vardı ama ya.
Düğüne de köyden 100 kişi gelseydi, Tuna'yı o düğünde düşünemiyorum.Evet Düğün köy meydanında yapılacak
Mete'yi hiç etmişler Para istemeler filan. Bu oğlan böyle değildi gıcık oldumDüğüne de köyden 100 kişi gelseydi, Tuna'yı o düğünde düşünemiyorum.
Daha çok hikaye, entrika, kaos vardı ama ya.
Pat diye diziyi bitirirlerse senaryo böyle ortada kalır.Mete'yi hiç etmişler Para istemeler filan. Bu oğlan böyle değildi gıcık oldum
Oha, ağlayacağım şu anGüzel son yapmişlar ama Tuna
Resmen final yazısını görüp "hadi kızlar bitmiş şöyle şöyle yapalım " demişler gibiOha, ağlayacağım şu an
Ani final oldu sonuçta, ekip yeni bölümü çekerken şekilde kanalın sitesinden öğrendi. Ona rağmen derli, toplu bir finaldi bence... Ekibe çok yazık oldu, o kadar üzüldüm ki. Son yıllarda en çok üzüldüğüm iş.Resmen final yazısını görüp "hadi kızlar bitmiş şöyle şöyle yapalım " demişler gibi
Ani final oldu sonuçta, ekip yeni bölümü çekerken şekilde kanalın sitesinden öğrendi. Ona rağmen derli, toplu bir finaldi bence... Ekibe çok yazık oldu, o kadar üzüldüm ki. Son yıllarda en çok üzüldüğüm iş.
Ölmemiş bizimkiler...
Star'lık diziyi alıp ATV'de verirlerse bu sonuç kaçınılmaz oldu, ay moralim bozuldu yine. Bu kadroya nasıl yazık ettiniz ya?Bölüm de finale gider gibi yazılmiş 3 günde bu hızda cekemezler bence. Son sahne haricinde mini dizi diye pazarlarız
Zaten dizinin en iyi yanı Melek ve Erkan aşkı oldu Erdoğan karakteri yüzünden sıradan geliyordu bana şimdi Erkan ile sevdim böyle daha sempatikStar'lık diziyi alıp ATV'de verirlerse bu sonuç kaçınılmaz oldu, ay moralim bozuldu yine. Bu kadroya nasıl yazık ettiniz ya?
Erkan ve Melek evleniyor
Mete'yi oynayan bi dahaki işinde de fazla konusmasın Konusmayınca rolü daha büyük oynuyorVe final de bitti. Altı bölümlük çok kaliteli ve güzel bir iş oldu. Bu kadroyu, bu hikayeyi çok çok izlemek isterdim. Daha neler çıkardı bu hikayeden, çok üzülüyorum.
Tüm ekibin emeklerine sağlık, kısa ve öz iş olsa da buradaki çoğu isim parlayacak. Tabi özellikle 'Mete' karakterini canlandıran İlhan Şen'in yolu epey açık. Hepsini yolu açık olsun, yeni projeleri için takipteyiz.
İnş bu diziden bir ecünnüyü dizisinde başıma bela etmez Hep o amaçla bakıyor diğer dizilere @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @pompyŞu an bu başlığı görüntüleyenler (2 üye ve 0 misafir)
Arka Sokakları bıraktın inş kaliteye geldin dimi pompy @Çiğdem- ablan da böyle kaliteyi bulsa
Kes sesini artık zatenn dizi bitti morallerim bozukİnş bu diziden bir ecünnüyü dizisinde başıma bela etmez Hep o amaçla bakıyor diğer dizilere @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @pompy
@Çiğdem- haklı acaba yeni düşman bulmaya çalışıyorum @Forumdashİnş bu diziden bir ecünnüyü dizisinde başıma bela etmez Hep o amaçla bakıyor diğer dizilere @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @pompy
Çukura gelsinde Leondan ayrı kalma üzülme @xemrexxxKes sesini artık zatenn dizi bitti morallerim bozuk