ATV Şahin Tepesi - Dizi Yorumları

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (2 üye ve 0 misafir)

1. Forumdash
  2. pompy

Arka Sokakları bıraktın inş kaliteye geldin dimi pompy
@Çiğdem- ablan da böyle kaliteyi bulsa

Ah be Efe ve Verda'yı daha çok izlemeliydik, olmadı bu.

Resmen final yazısını görüp "hadi kızlar bitmiş şöyle şöyle yapalım " demişler gibi
Ani final oldu sonuçta, ekip yeni bölümü çekerken şekilde kanalın sitesinden öğrendi. Ona rağmen derli, toplu bir finaldi bence... Ekibe çok yazık oldu, o kadar üzüldüm ki. Son yıllarda en çok üzüldüğüm iş.

Ölmemiş bizimkiler...

Bölüm de finale gider gibi yazılmiş
3 günde bu hızda cekemezler bence. Son sahne haricinde
mini dizi diye pazarlarız

Bölüm de finale gider gibi yazılmiş
3 günde bu hızda cekemezler bence. Son sahne haricinde
mini dizi diye pazarlarız
Star'lık diziyi alıp ATV'de verirlerse bu sonuç kaçınılmaz oldu, ay moralim bozuldu yine. Bu kadroya nasıl yazık ettiniz ya?

Erkan ve Melek evleniyor

Ve final de bitti. Altı bölümlük çok kaliteli ve güzel bir iş oldu. Bu kadroyu, bu hikayeyi çok çok izlemek isterdim. Daha neler çıkardı bu hikayeden, çok üzülüyorum.

Tüm ekibin emeklerine sağlık, kısa ve öz iş olsa da buradaki çoğu isim parlayacak. Tabi özellikle 'Mete' karakterini canlandıran İlhan Şen'in yolu epey açık. Hepsini yolu açık olsun, yeni projeleri için takipteyiz.

Star'lık diziyi alıp ATV'de verirlerse bu sonuç kaçınılmaz oldu, ay moralim bozuldu yine. Bu kadroya nasıl yazık ettiniz ya?

Erkan ve Melek evleniyor
Zaten dizinin en iyi yanı Melek ve Erkan aşkı oldu
Erdoğan karakteri yüzünden sıradan geliyordu bana şimdi Erkan ile sevdim böyle daha sempatik

Mete'yi oynayan bi dahaki işinde de fazla konusmasın
Konusmayınca rolü daha büyük oynuyor