TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

@mrt-06 kardeşim duygusal bir arkadaşımız.
Ve geçtiği dönem iyice duygusal olduğu bir dönem olduğu için onu anlayışla karşılamamız lazım.
Verdiği tepkilerde kendince haklıdır muhakkak.

Hayır ben eleştirilere bozulmadım zaten. Saygım sonsuz sonuçta herkes beğenmek zorunda değil. Ben sadece şakayı fazla abartmanıza bozuldum sanki adam öldürmüşüm gibi muamele yapılınca haliyle insan bozuluyor.

Haklısın yiğidim goygoy dediğin şey böyle bir şey işte.
Bazen önünü alamıyorsun yardırıp gidiyorsun.

İlk küpe olarak farklı seçim
Genelde taşlıları tercih ederler.
Güle güle kullan ve insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle davranmalı

Haklısın yiğidim goygoy dediğin şey böyle bir şey işte.
Bazen önünü alamıyorsun yardırıp gidiyorsun.
Aaa işin tuhafıda işte goy goy mesajlarımıza patlamadı ciddi şekidle yakışmış mesajımıza patladı
Şakayı bırakalım kenara yakışmış dedim @mrt-06 tşk etse küpe sevmiyorum ama yakışmış gerçekten vsyle diğer mesajlarım övgüden gidecekti

Ama Atacan uyarı yaptı diye yakışmış demedik ondan önce dedik önemli olan bu insan dedi diye onu yapmak onu kandırmak olur Menesde zaten saygısı oldunu demişti ama tşk beklediğimiz mesajlara oklava geldi

Aaa herkes çok yakıştırdı ama birkaç diken dışında.
Gerçi takmıyorum şuan.
O değil de şu avatarındaki halinle bu gösterdiğin foto çok farklı, avatarın eski fotoğraf mı hiç benzemiyor sana hangisi sensin

O değil de şu avatarındaki halinle bu gösterdiğin foto çok farklı, avatarın eski fotoğraf mı hiç benzemiyor sana hangisi sensin
Yoo avatarım Whatsapp resmimden alıp şopladım yeni yani 1.5 hafta önce çekmiştim.
Aynı işte ikisi de nesi farklı duruyor. 😱

Al bak hiç benzemiyor işte, sadece küpe, bıyık farkı da değil sanki başka biri gibi duruyor