Hayatim baglamdan kopuyorsan o senin probleminBu mesaj ile benim hiç ilgim yok benden niye alıntı yaptın.s.s iyi ve @xemrexxx gibi oldun alakasız mesaj alakasız konu![]()
Hayatim baglamdan kopuyorsan o senin probleminBu mesaj ile benim hiç ilgim yok benden niye alıntı yaptın.s.s iyi ve @xemrexxx gibi oldun alakasız mesaj alakasız konu![]()
@mrt-06 kardeşim duygusal bir arkadaşımız.
Hayatim baglamdan kopuyorsan o senin problemin![]()
@mrt-06 kardeşim duygusal bir arkadaşımız.Ve geçtiği dönem iyice duygusal olduğu bir dönem olduğu için onu anlayışla karşılamamız lazım.
Verdiği tepkilerde kendince haklıdır muhakkak.
![]()
@mrt-06 kardeşim duygusal bir arkadaşımız.Ve geçtiği dönem iyice duygusal olduğu bir dönem olduğu için onu anlayışla karşılamamız lazım.
Verdiği tepkilerde kendince haklıdır muhakkak.
![]()
Ne istiyorsan öyle yap saçınıda boyatsan daha bir şey demeyecem cnmHaklıyım tabiisi canım.![]()
Haklıyım tabiisi canım.![]()
Ben yine derim bana alınmaz Atacan kardeşim.Ne istiyorsan öyle yap saçınıda boyatsan daha bir şey demeyecem cnmTabi bellide olmaz ama
![]()
![]()
![]()
Hayır ben eleştirilere bozulmadım zaten. Saygım sonsuz sonuçta herkes beğenmek zorunda değil. Ben sadece şakayı fazla abartmanıza bozuldum sanki adam öldürmüşüm gibi muamele yapılınca haliyle insan bozuluyor.Ben yine derim bana alınmaz Atacan kardeşim.Hoşuma gitmeyen şeyleri demeyeceksem ohooo işimiz var.
Doğal olmak, ne düşünüyorsan onu söylemek en iyisi.
Tabi karşındakini kırmadan bunu yapman gerekir o ayrı.
![]()
Haklısın yiğidim goygoy dediğin şey böyle bir şey işte.Hayır ben eleştirilere bozulmadım zaten. Saygım sonsuz sonuçta herkes beğenmek zorunda değil. Ben sadece şakayı fazla abartmanıza bozuldum sanki adam öldürmüşüm gibi muamele yapılınca haliyle insan bozuluyor.![]()
İlk küpe olarak farklı seçimYeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
![]()
Haklısın yiğidim goygoy dediğin şey böyle bir şey işte.Bazen önünü alamıyorsun yardırıp gidiyorsun.
![]()
![]()
Aaa işin tuhafıda işte goy goy mesajlarımıza patlamadı ciddi şekidle yakışmış mesajımıza patladıHayır ben eleştirilere bozulmadım zaten. Saygım sonsuz sonuçta herkes beğenmek zorunda değil. Ben sadece şakayı fazla abartmanıza bozuldum sanki adam öldürmüşüm gibi muamele yapılınca haliyle insan bozuluyor.![]()
Teşekkürler. 😳İlk küpe olarak farklı seçimGenelde taşlıları tercih ederler.
Güle güle kullan ve insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle davranmalı![]()
Siz yokken paylaşmıştım yorumunuz nedir.Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
![]()
Emeklilik seni çok değiştirdi diyordum da bu kadarı da pes
Daha dövme de yaptıracam.Emeklilik seni çok değiştirdi diyordum da bu kadarı da pes![]()
Şu fotoya göre bakarsak pek yakıştıramadım, iyi durmamış sanki sende
Aaa herkes çok yakıştırdı ama birkaç diken dışında.Şu fotoya göre bakarsak pek yakıştıramadım, iyi durmamış sanki sende![]()
O değil de şu avatarındaki halinle bu gösterdiğin foto çok farklı, avatarın eski fotoğraf mı hiç benzemiyor sana hangisi sensinAaa herkes çok yakıştırdı ama birkaç diken dışında.Gerçi takmıyorum şuan.
![]()
Yoo avatarım Whatsapp resmimden alıp şopladım yeni yani 1.5 hafta önce çekmiştim.O değil de şu avatarındaki halinle bu gösterdiğin foto çok farklı, avatarın eski fotoğraf mı hiç benzemiyor sana hangisi sensin![]()
Üstteki resimde boyutu küçülttük akıllım, yüz şekli küçültme oranına göre farklılaşmış olabilir.Al bak hiç benzemiyor işte, sadece küpe, bıyık farkı da değil sanki başka biri gibi duruyor
![]()
![]()