Ahhhhyyyy.Yanlış biliyon
Öyle bişi yok dont voriBekle beni
İyi döndürdün lafı sağol.Hayır çok çalışkan olan öğrencilere inek derler ya oradan şey ettim. Hani tarzları da biraz farklı olur. Ama neden öyle düşünmüşüm bilmiyorum.
Ama ben sana nerden atacağım wp kullanmıyorsan.Whatsapp falan hiç bir şey kullanmıyorum. Askerlik sornası yeniden sahalara dönüş yapacağım.Attım özelden numarayı.
Bu kadar da şey yapmasan etiketleye etiketleye hem deAy bi de 4-5 itiraf birden yapmış.Neyse foruma küser şimdi, iki gün sonra çıkar gelir. Kaale alınacak ve cevap verilecek bir insan değil. Dimi @DiziTutkunu ?
Kendisi kopya konu açmaktan ve ben konularını silmekten yoruldum. Kaç kere uyardık, artık banlayalım diyorduk en son.
Yüzüne yüzüne vuracaksın, isterse admin olsun bana ne?Bu kadar da şey yapmasan etiketleye etiketleye hem deKaç yıllık üye çocuk. Bi kötü oldum.
Ahmet'in bende ekli olduğunu nerden biliyorsun. 😱 Tamam normal sms göndersem çok yazar diye korktum çünkü.Güzel soru. Cevap veriyorum sen yaz ben yükleyince o mesaj bana gelirGelmese ben sana @Ahmed le sana haber yollarım.
hahahaha@Dosi 10 saattir seni bekliyorum bitirmedin mi okumayı.
Ya sen değil miydin vadicileri la diyorlar diye konuşma şekli için eleştiren@DarkLegenD'a fena giydirmişler. Abartmayın, insanların konuşma şekli sizi ilgilendirmez.
Aslında biraz dikkat edersen fena olmaz Eros'cum.
Sen demiştin ya geçen whatsapp grubu kuralım derken Ahmedin falan bende numarası var zaten bende diyeAhmet'in bende ekli olduğunu nerden biliyorsun. 😱 Tamam normal sms göndersem çok yazar diye korktum çünkü.
Biri civciv olarak hayal eder biri inek olarak @Aserat.Atacan çok ama çok mutlu oldum düşüncelerin içinBende seni seviyorum gerçekten ve aramızdaki güzel enerji umarım hep devam eder.
Şuanki rahat tavırlarını beğendiğimi belirtmek istiyorum. Yönetimdeyken işini nekadar ciddiye aldığın ve nekadar adaletli olduğunu adminliği bıraktıktan sonra kat ve kat gösterdin bence. Mesela siyasi görüşünü ozaman bilmiyordum
Gelelim resimlere, hayalimde daha böyle civciv diye tanımlayacağım sarı saçlı hafif tombul yanaklı hayal etmiştimVe o dünkü tanımlamaya uyuyorsun. ikinci resimde omuzlar kas belli oluyor
Video'yada çok güldümŞehirli çocuk seni
@Ahmed keyifli sohbet olmuş. Eline sağlık
Bıyıklar benziyor ama yüz olarak andırdığını söylemeyeceğim.Ahhhhyyyy.
İyi döndürdün lafı sağol.Bıyıklarım Leon'a benziyor mu?
Ben bile unutmuşum dediğimi doğrudur.Sen demiştin ya geçen whatsapp grubu kuralım derken Ahmedin falan bende numarası var zaten bende diye
Biraz yapıcı olmakta fayda varYüzüne yüzüne vuracaksın, isterse admin olsun bana ne?
Sizi gömdüm ama bilerek değildi aklıma o an o geldi.
Sağol.Etimesgut bu imajını yıkamayacak.
Fotoğraflar da güzeldi bu arada.Yandan olan özellikle.
civciv şirin amaBiri civciv olarak hayal eder biri inek olarak @Aserat.
Başka hayvan var mıydı aklınızda.
Şaka bir yana teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?