Bizi savunman lazım o zaman, 4-5 itiraf bize yapılmış.Biraz yapıcı olmakta fayda var Birisinin bu kadar üzerine gidildiğini görünce ister istemez savunmaya geçiyorum, huy.
Bizi savunman lazım o zaman, 4-5 itiraf bize yapılmış.Biraz yapıcı olmakta fayda var Birisinin bu kadar üzerine gidildiğini görünce ister istemez savunmaya geçiyorum, huy.
Tamam. Detaylı analizler bekliyorum. Hayırlı iftarlar olsun.civciv şirin ama
Iftarı açtıktan sonra sağlam kafayla tekrar okuyacağım
Sinirini öyle çıkarmış işte arkadaş.Bizi savunman lazım o zaman, 4-5 itiraf bize yapılmış.
Sansür üstüne sansür kattım ki çiçekler silinsin diye. Yine mi anlaşıldı. 😱@mrt-06 neden o gömleği giymedin? Bize bi süpriz yapsaydın ya O Tarz Sendin @XanTier
Ayrıca o blurladiğin çarşaf/nevresim takımının çiçeklerini görmek istiyorum (Video olayın iyi olmuş neden özçekim yaparak konuşmadın ki Olmayan manzaralar arkanda kalsaydı (bakanlık vs..))
Bu arada bana eleştiri yapan arkadaşa sadece tşk ederim Teşekkür ediyorum çünkü önceki itiraflara nazaran nezaket dilini kullanmış Bu çizgilerde mesajlar/eleştiriler gelirse her zaman aklımın köşesinde olacaktır eleştirilerin
Aa baya uzun yazmıştım daha detaymı istiyonTamam. Detaylı analizler bekliyorum. Hayırlı iftarlar olsun.
@vadikızı ablam sağolsun beklentileri öyle yükseltti ki millet Brad Pitt bekliyordu.
Ben emekliyim karışmam.
Senin için uzun değil.Aa baya uzun yazmıştım daha detaymı istiyon
Tamam tamam yaparım
Iftara daha 1 saat var ve sizin saatle gece 1 civarı yazarım inşallah
Tipim hayal ettiğin gibi çıktı mı bu arada. Sen beni nasıl hayal ediyordun.@mrt-06 neden o gömleği giymedin? Bize bi süpriz yapsaydın ya O Tarz Sendin @XanTier
Ayrıca o blurladiğin çarşaf/nevresim takımının çiçeklerini görmek istiyorum (Video olayın iyi olmuş neden özçekim yaparak konuşmadın ki Olmayan manzaralar arkanda kalsaydı (bakanlık vs..))
Bu arada bana eleştiri yapan arkadaşa sadece tşk ederim Teşekkür ediyorum çünkü önceki itiraflara nazaran nezaket dilini kullanmış Bu çizgilerde mesajlar/eleştiriler gelirse her zaman aklımın köşesinde olacaktır eleştirilerin
Ben uzun yazmıyorum eskisi gibi diyecemde nerde roman yazdığımı hatırladım şimdiSenin için uzun değil.
En son diss konunu anatırken destan yazmıştın işte öyle bir analiz bekliyorum.Ben uzun yazmıyorum eskisi gibi diyecemde nerde roman yazdığımı hatırladım şimdi
enine boyuna inceleyip yorum yazacam
Co adminler yakında bu şahıs hakkında toplantı yapacak, yönetime sunacak ve kalıcı olarak sorunu halledeceğiz inşallah. Sen de var mısın @DiziTutkunu ?
neye var mıyım. forumdan silme mi üyelikten? özgürce itiraflarımı yolladım herkesinki gibi ayrıca banla olur şimdi banla ceza ver benim içiim rahat. @YiğittCo adminler yakında bu şahıs hakkında toplantı yapacak, yönetime sunacak ve kalıcı olarak sorunu halledeceğiz inşallah. Sen de var mısın @DiziTutkunu ?
ha oda vardı demiEn son diss konunu anatırken destan yazmıştın işte öyle bir analiz bekliyorum.
Lila renkli bişey sanırım Kırmızı tişörtünle ortamı patlatırdın, yinegözler sana odaklanırdı ya neyseSansür üstüne sansür kattım ki çiçekler silinsin diye. Yine mi anlaşıldı. 😱
Benim 4 tişörtümden 7'si kırmızı.Lila renkli bişey sanırım Kırmızı tişörtünle ortamı patlatırdın, yinegözler sana odaklanırdı ya neyse
Hamsteri gösterdiğin gömlekli bi resim vardı. Orada ellerin zayftı Burda @denizz19 gibi pozlar kesmişsin Babyface oldugunu o ellerden anlamiştim aslındaTipim hayal ettiğin gibi çıktı mı bu arada. Sen beni nasıl hayal ediyordun.
banlarsan keyfin bilir ne yapayım yanibanlama mı diyeyim bendn sana teklif direk sil üyeliğimi madem hep dedim bunu neyse iyi günler özgürce itiraf sorun olamaz notumdrKendisi kopya konu açmaktan ve ben konularını silmekten yoruldum. Kaç kere uyardık, artık banlayalım diyorduk en son. @DiziTutkunu ne diyorsun buna kardeş?