TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Sağol canım benim güzel yorumların için.

Evet dediğim gibi 8-9 sene tiyatro yaptım sesim gürdür zaten her fırsatta da demişimdir bunu ama ince ses bekleyenler olmuş.

Şuan @mrt-06 kısmını okudum onu yorumlayacam itirafları daha okumadım eline sağlık özlemişiz foruma aktiflik getiriyor @Ahmed

Öncelikle bi @Yiğitt ile görmüştük ama bu fotosunu değil ilk foto gayet forumdakı efendi durusuna uygun bir foto eli ayağı düzgün 2.fotoda Gayet yaramış spor , spordan öncekı halinide biliyoruz vlla fark ortada iyi kas yapmışsın cnm

Evet malesef foruma verdiğin aralar mecburi üzücü aralardı hele bir tanesi var kı
Bu son arandan sonra sen yoktun Ozan yoktu forum baya karışmıştı @Yiğitt ile hep söylüyoruz forumu çok zor bir dönemden nokta kararlarımız ile adminsiz çok iyi idare ettik senin kurmuş olduğun yeni yönetim @Bully de olsa en iyi yönetim kadrosu olabilirdi hep aktif üyelerden kurulu ve hepimiz çok iyi idare ettik @S.G.A.T. olsun @Harunnn60 olsun @Yiğitt zaten admin gibiydi ve diğer yöneticilerimiz hep doğru kararlar özellikle kimseyi ayırmadan adaletli kararlar alındı senin yüzünü kara çıkarmadık @mrt-06

yeni üyelerde daha doğrusu yeni atılım yapan @serhatt @Thequeer @kerem çok katkı verdiler ve çok kaliteli üyeler

Seni çok iyi tanıyoruz zaten ama tekrar görüşlerini okumak yeni foton sonra sesin süpriz oldu evet sivas aksanı var gibi ve Zeki Müren şarkılarına çok yatkın ses tonun var şarkınıda duymayı isteriz

Aslında TRT binasının önünde şarkı söyledim ama onu sildim.
@xBUGRAx @DarkLegenD @denizz19 Bizim burada TRT stüdyoları var güzel olmuştu ama vazgeçtim.

Aaaa bende şive yoktur aksine çok düzgün Türkçem var. 😱

Kimse anlayamamış zaten bir anlamısım cnm oda ablan olduğumdandır

Sesin konuşman gayet iyi ama bir aksan var memleketten doalyı sivasa benzettim değişik bir aksanın var düz türkçe değil
Türk sanat müziğinede aslında uygun bir aksan mesala sana pop şarkı gitmez gerçekten Zeki Müren şarkılarına uygun aksanın

Senin sesini duyan TRT binası işkenceden kurtulmak için hemen Akşener'in mitinglerini yayınlamaya başlar.

Eksik olma bacım

Angara, Çangaya
@mrt-06 Ankaralı işte.

Videoda öyle çıkmıştır gerçekten aksanım yok.
Evet ben de öyle düşünüyorum.

Senin sesini duyan TRT binası işkenceden kurtulmak için hemen Akşener'in mitinglerini yayınlamaya başlar.
Hoşttttt

Videoda öyle çıkmıştır gerçekten aksanım yok.
Evet ben de öyle düşünüyorum.

Hoşttttt
Değişik geldi benim kulağıma cnm ama iyi anlamda diyorum tabi hoş değişik bir ses tonun var Karadenizliler kadar kisme bu ses tonu olayından anlayamaz orası bizim işimiziz