O ne demek ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @sokak sanatiKız bu @Çiğdem- ne ara snn yerine sokak seysini seçti bu ablanın IQ şu kaç 50 mi 😱
O ne demek ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @sokak sanatiKız bu @Çiğdem- ne ara snn yerine sokak seysini seçti bu ablanın IQ şu kaç 50 mi 😱
Onun asabi halleri sadece buraya mahsus reelde böyle bir insan olmadığını kestirmek zor değil babadan şiddet görüp dışarıya saldıran kabadayı misaliÇok teşekkür ederim canım. Hislerimizin karşılıklı olduğunu biliyorum ama yine de belirtmen çok nazik bir hareket kankeeem.
@sokak sanati ile cidden siz çok benziyorsunuz. Senin biraz daha asabi halin gibi herkülüm.
Röportajı oku canım. Ciddi düşünmesek değinmezdim bu konuya öyle söyleyeyim.@dizi kolik ciddi düşünüyor musunuz sevgilinle ? Bunu sormak istedim aslında ben
İftira atmayı seviyorum napıyım Karanlık yarim
İtiraf 22
Bilemiyorum orasını artık. Ama ikinizin de yeri ayrı.Onun asabi halleri sadece buraya mahsus reelde böyle bir insan olmadığını kestirmek zor değil babadan şiddet görüp dışarıya saldıran kabadayı misali
Doğru diyorsun manyağız ama gerek yok böyle bir manyaklığa, ben yeni dizi söylüyorum beraber başlayalım diye ama senin o ablan olacak @Çiğdem- kabul etmiyor ne yapalım
İzlerim deyip izlemedin ve o da seni öylece bıraktı ha, hiç desterelik bir hareket değil bu 😱
Biz izlediğimiz diziyi izliyorsa ancak öyle ortak dizimiz olur bu kütük bey ile onun önerdiği diziye başlanmaz cnm destere forumdash dönsün yaparız bişiler Oscarı senle birlikte sende katılırsın bize çok güzel oluyordu Kütük bey napıyorsa yapsın@Çiğdem- ablam kabul etmediyse kötüdür onun zevkine güvenim tam. Ortak seveceğimiz bir dizi bulsak hepbirlikte izleriz aslında güzel olurdu.
Bana çok dizi öneriyordu Ash vs Evil Dead - Bates Motel falan bir ton saçma sapan dizi.. İzlerim deyip belli bir zaman görmemezlikten gelip unutturuyordum. Ahhh rahmetli özledik.
Ortak karar alıp diziye başlayalımGelince bir istişare edelim belki kabul ederse izleriz. @DarkLegenD @dreamy @xemrexxx @turkuazz siz de izlersiniz şöyle ortak dizi sohbetimiz olur.
LCdP'nin üstünden kaç tane dizi geçti, fazla ertelemişim. Bayramdan sonra başlarım artık.Şimdi baktım konusuna da sen varmışsın aslında o zaman ama takmamışız seni
https://fav10.net/forum/threads/altered-carbon-1-sezon-yorumları.275900/page-9#post-3265269
Sen de rezervasyon yaptırmışsın ta 9 şubattan beri izleyecekmişsin diziyi güya @Çiğdem-
Çıldıraceğim Kadına şiddete hayır falan diyorlar ama sen kadın sayılmazsın @xemrexxx öyle diyor sonuçta yanımda olsan boğardım seni @mrt-06 da elimden alamazdıBiz izlediğimiz diziyi izliyorsa ancak öyle ortak dizimiz olur bu kütük bey ile onun önerdiği diziye başlanmaz cnm destere forumdash dönsün yaparız bişiler Oscarı senle birlikte sende katılırsın bize çok güzel oluyordu Kütük bey napıyorsa yapsın
Sonun böyle olmasın sonra dikkat etLCdP'nin üstünden kaç tane dizi geçti, fazla ertelemişim. Bayramdan sonra başlarım artık.
Hahaha troll mesaj ayoll sen yazmıssındır belkide @mrt-06 @sokak sanati da güler geçerler zaten ciddi yazılmadığı belli goy goy itirafı olmuşİtiraf 22
mrt-06'nın "ablacım" diye Çiğdem'in peşinde koşması... Bu kız değil mi senin yerine sokak sanati'nı savundu. Bu kız seni tercih etmedi sokak sanati'nı tercih etti. Ayıks
-Anonim-
@MasacRE- @mrt-06 @sokak sanati @dizi kolikHahaha troll mesaj ayoll sen yazmıssındır belkide @mrt-06 @sokak sanati da güler geçerler zaten ciddi yazılmadığı belli goy goy itirafı olmuş
@MasacRE- de bir şeyler diyip duruyor Önce bir @dizi kolik roportajını okuyup geleyim
Git aman git uzak dur bendenHahaha troll mesaj ayoll sen yazmıssındır belkide @mrt-06 @sokak sanati da güler geçerler zaten ciddi yazılmadığı belli goy goy itirafı olmuş
@MasacRE- de bir şeyler diyip duruyor Önce bir @dizi kolik roportajını okuyup geleyim
Dünya kadar şey yazmışsın ayoll itiraf konusunda sen nasıl o tuhaf dizilerini önermeye getirdin konuyu @mrt-06Git aman git uzak dur benden
Laf lafı açıyor işte ne bileyim Zaten fav10'da konunun dağılmadığı nerede görülmüşDünya kadar şey yazmışsın ayoll itiraf konusunda sen nasıl o tuhaf dizilerini önermeye getirdin konuyu @mrt-06
Ohh yandan yandan, attıralım göbecikleri Angara havaları candır can. Sinir stresimiz bir dans etmeyle geçeydi keşke canım..Ay çok mersi bebeğim. Sana bir ankara havası yolluyorum şimdi bu cümlelerin karşılığı kalk iki oynayalım, sinir stres bir şey kalmasın.
Fotoğraflar için yorumuna da ayrı bir teşekkür ediyorum, utandırıyorsunuz beni. Kalbinin güzelliği o.
O Gemici filmin hala aklımdan gitmiyor destere ve Forumdash bile bana hak vermişlerdi ayoll gerçek yüzünü görmüşlerdiLaf lafı açıyor işte ne bileyim Zaten fav10'da konunun dağılmadığı nerede görülmüş
Harika filmdi yine olsun yine izlerim gözümü bile kırpmadanO Gemici filmin hala aklımdan gitmiyor destere ve Forumdash bile bana hak vermişlerdi ayoll gerçek yüzünü görmüşlerdi
Tamam canım bekliyorum düşüncelerini merakla.