TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Çok teşekkür ederim canım. :mouth: Hislerimizin karşılıklı olduğunu biliyorum ama yine de belirtmen çok nazik bir hareket kankeeem. :blush:

@sokak sanati ile cidden siz çok benziyorsunuz. Senin biraz daha asabi halin gibi herkülüm. :A
Onun asabi halleri sadece buraya mahsus reelde böyle bir insan olmadığını kestirmek zor değil :F babadan şiddet görüp dışarıya saldıran kabadayı misali :A

Doğru diyorsun manyağız ama gerek yok böyle bir manyaklığa, ben yeni dizi söylüyorum beraber başlayalım diye ama senin o ablan olacak @Çiğdem- kabul etmiyor ne yapalım:A

İzlerim deyip izlemedin ve o da seni öylece bıraktı ha, hiç desterelik bir hareket değil bu 😱
@Çiğdem- ablam kabul etmediyse kötüdür onun zevkine güvenim tam. :A Ortak seveceğimiz bir dizi bulsak hepbirlikte izleriz aslında güzel olurdu. :Z

Bana çok dizi öneriyordu Ash vs Evil Dead - Bates Motel falan bir ton saçma sapan dizi.. İzlerim deyip belli bir zaman görmemezlikten gelip unutturuyordum. Ahhh rahmetli özledik. :A
Biz izlediğimiz diziyi izliyorsa ancak öyle ortak dizimiz olur bu kütük bey ile onun önerdiği diziye başlanmaz cnm :A :A :A destere forumdash dönsün yaparız bişiler Oscarı senle birlikte sende katılırsın bize çok güzel oluyordu Kütük bey napıyorsa yapsın :A :A :A

Biz izlediğimiz diziyi izliyorsa ancak öyle ortak dizimiz olur bu kütük bey ile onun önerdiği diziye başlanmaz cnm :A :A :A destere forumdash dönsün yaparız bişiler Oscarı senle birlikte sende katılırsın bize çok güzel oluyordu Kütük bey napıyorsa yapsın :A :A :A
Çıldıraceğim :A Kadına şiddete hayır falan diyorlar ama sen kadın sayılmazsın @xemrexxx öyle diyor sonuçta :A yanımda olsan boğardım seni @mrt-06 da elimden alamazdı :A

İtiraf 22
mrt-06'nın "ablacım" diye Çiğdem'in peşinde koşması... Bu kız değil mi senin yerine sokak sanati'nı savundu. Bu kız seni tercih etmedi sokak sanati'nı tercih etti. Ayıks
-Anonim-
Hahaha troll mesaj ayoll sen yazmıssındır belkide :F @mrt-06 @sokak sanati da güler geçerler zaten ciddi yazılmadığı belli goy goy itirafı olmuş :A :A :A

@MasacRE- de bir şeyler diyip duruyor Önce bir @dizi kolik roportajını okuyup geleyim :A

Çıldıraceğim :A Kadına şiddete hayır falan diyorlar ama sen kadın sayılmazsın @xemrexxx öyle diyor sonuçta :A yanımda olsan boğardım seni @mrt-06 da elimden alamazdı :A
Aaa oklavamı kullanmama bile gerek yok Kas yaptığı kollarıyla yontardı @mrt-06 seni bıçağa baltayada gerek yok kütük bey :A :A :A

Ay çok mersi bebeğim. :mouth: Sana bir ankara havası yolluyorum şimdi bu cümlelerin karşılığı kalk iki oynayalım, sinir stres bir şey kalmasın. :oley:

Fotoğraflar için yorumuna da ayrı bir teşekkür ediyorum, utandırıyorsunuz beni. :blush: Kalbinin güzelliği o. :mouth:
Ohh yandan yandan, attıralım göbecikleri :A Angara havaları candır can. :A Sinir stresimiz bir dans etmeyle geçeydi keşke canım..

Ama çok güzelsin yani napalım. :bhr: