Makul bir gerekçe elbette.Çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ederim.Bence çok amaçsız veya çok amaçlı yerlerden uzak durmakta fayda var. İnsanlar olmadığı biri gibi görünmeye çalışabiliyor özellikle instagram'da.
![]()
Makul bir gerekçe elbette.Çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ederim.Bence çok amaçsız veya çok amaçlı yerlerden uzak durmakta fayda var. İnsanlar olmadığı biri gibi görünmeye çalışabiliyor özellikle instagram'da.
![]()
@serhatt bana bi he dese İzmite gideceğim ama nerdeİkinizde forum için çok önemlisiniz böyle şeylere aldırış etmeyin bizim görüşlerimize aldırış edin@serhatt
Sahtekarİkinizde forum için çok önemlisiniz böyle şeylere aldırış etmeyin bizim görüşlerimize aldırış edin@serhatt
Teşekkürederim ablamBeni kıskanıyorlar
![]()
Peki seni ezen o itirafa başka karşılık veren olmuş mu acaba? Kıymet bil kıymet!Yalana bak. Beni ezen itirafa sadece 1 cümlelik karşılık vermişsin. Paragraflar dizmen lazımdı.
Ayyyy, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun.Peki seni ezen o itirafa başka karşılık veren olmuş mu acaba? Kıymet bil kıymet!
Altta kalmaktansa üste çıkmak iyidir.Ayyyy, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun.
Bismillah bu kim dedim o ne isim ayol . 😱Kanka sezon finali ne zaman. 😱 @Ahmed
Geçici kuşum.Bismillah bu kim dedim o ne isim ayol . 😱
Kaldı galiba ya, bu hafta yapayı mı?![]()