TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

:ASana kurban olsunlar bee kimsenin kolay kolay başaramıcağı bir bölümde okuyosun üstelik iyi bir derece ile kıbrıstan istanbula yatay geçiş yaptın sen forum dışı bile böyle enerjik sempatik neşeli bir çocuksun yakından tanımıyorlar ondan boşver:kissingheart:
Teşekkürederim ablam :bhr: Beni kıskanıyorlar :A

Güzel bölüm olmuş. İtiraflar klasik tabi birbirine sallayan sallayana. :A

Konuk ise her ne kadar zamanı geçtiği için resmi göremesem de röportaj gayet samimi ve güzel olmuş. Çok tanımadığım @dizi kolik i tanımış oldum bu sayede. :D Eline sağlık @Ahmed. :D

Güzel bölüm olmuş. İtiraflar klasik tabi birbirine sallayan sallayana. :A

Konuk ise her ne kadar zamanı geçtiği için resmi göremesem de röportaj gayet samimi ve güzel olmuş. Çok tanımadığım @dizi kolik i tanımış oldum bu sayede. :D Eline sağlık @Ahmed. :D
Teşekkürler beğenmiş olmana sevindim. :mouth:

Fotoğrafımı görmek istiyorsan aslında sende bana özelden fotoğrafını yollayabilirsin Enescim. :F Utanmana gerek yok. :A

Atacan'ıma laf edenin alnını karışlarım. :A Dünya tatlısı, tertemiz, pırıl pırıl bir insan kendisi. :bhr: Adamsan yüzüne karşı edersin, anonim itiraflar bu yüzden benlik değil. :D

Ben de itirafları yorumlamayı sevmem zaten ama değer verdiklerime laf gelince akan sular durur. :D
Yalana bak. Beni ezen itirafa sadece 1 cümlelik karşılık vermişsin. Paragraflar dizmen lazımdı.

@dizi kolik tam konuk olduğun akşam röportajını okurken berbat bir olayla karşı karşıya kaldım. O yüzden röportajı okumayı bitirmeyi ve yorumlamayı unuttum. Ama şimdi hepsini okudum ve resmini Cuma günü gördüm, ikisi hakkında yorumumu yapayım. :A

Öncelikle çok güzel bir kadınsın, iç güzelliğin dışına vurmuş. Biraz esmer, biraz soğuk yüz en sevdiğim kadın look'udur. :D Hazal Kaya kadar olamam demiştin ama bence en az onun kadar güzelsin. :hearteyes:

Röportajını okurken hiç sıkılmadım. Çok samimi ve içten bir röportaj olmuş. Su gibi okudum hepsini. Karakter olarak bazı yönlerini bana benzettim. Genel olarak hayata bakış açın, tecrübe ettiklerin seni bugün bu karakter yapmış sanırım. Kaliteli bir kişiliğin olduğunu tahmin ediyordum zaten. :bhr:
Kadın look'u ne?

Profilim gizli göremezsin...
Beklentiyi yükseltme.

vPA8N4.gif

Sosyal medya hesaplarım yok, ben neden bunu acaba programda belirtmedim. :F Neyse yok işte canım, aşırı gereksiz ve zaman öldürücü geliyor bana. :X
Böyle net bakış açılarına büyük saygı duyuyorum. :A Ben de klişeliğine girmem asla sosyal medyanın amacı neyse ona uygun kullanmaya gayret ederim. :A Resmi seçtim birazdan geliyor ve çok güncel 1 haftalık fotoğraf gelecek. :A

Böyle net bakış açılarına büyük saygı duyuyorum. :A Ben de klişeliğine girmem asla sosyal medyanın amacı neyse ona uygun kullanmaya gayret ederim. :A Resmi seçtim birazdan geliyor ve çok güncel 1 haftalık fotoğraf gelecek. :A
Çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ederim. :X Bence çok amaçsız veya çok amaçlı yerlerden uzak durmakta fayda var. İnsanlar olmadığı biri gibi görünmeye çalışabiliyor özellikle instagram'da. :F