TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Sen kötü dizilerinden birini bize söyle @Çiğdem- ile izleyelim karşılığında sen de The 100'ü izle nasıl anlaşma. :A

Senin beynin yanmış bence. :A
Niye birbirimize işkence çektiriyoruz manyak mıyız biz, herkesin zevki farklıdır :A

Westworld izleyip geldim, o yaktı beynimi galiba :A

Ben manyağım şahsen. :A Senle @Çiğdem- ablamın da normal olduğu söylenemez. :A

O diziyi destere önermişti bana. :F İzlerim deyip başımdan atmıştım rahmetliyi.. :A
Doğru diyorsun manyağız ama gerek yok böyle bir manyaklığa, ben yeni dizi söylüyorum beraber başlayalım diye ama senin o ablan olacak @Çiğdem- kabul etmiyor ne yapalım:A

İzlerim deyip izlemedin ve o da seni öylece bıraktı ha, hiç desterelik bir hareket değil bu 😱

Doğru diyorsun manyağız ama gerek yok böyle bir manyaklığa, ben yeni dizi söylüyorum beraber başlayalım diye ama senin o ablan olacak @Çiğdem- kabul etmiyor ne yapalım:A

İzlerim deyip izlemedin ve o da seni öylece bıraktı ha, hiç desterelik bir hareket değil bu 😱
@Çiğdem- ablam kabul etmediyse kötüdür onun zevkine güvenim tam. :A Ortak seveceğimiz bir dizi bulsak hepbirlikte izleriz aslında güzel olurdu. :Z

Bana çok dizi öneriyordu Ash vs Evil Dead - Bates Motel falan bir ton saçma sapan dizi.. İzlerim deyip belli bir zaman görmemezlikten gelip unutturuyordum. Ahhh rahmetli özledik. :A

@Çiğdem- ablam kabul etmediyse kötüdür onun zevkine güvenim tam. :A Ortak seveceğimiz bir dizi bulsak hepbirlikte izleriz aslında güzel olurdu. :Z

Bana çok dizi öneriyordu Ash vs Evil Dead - Bates Motel falan bir ton saçma sapan dizi.. İzlerim deyip belli bir zaman görmemezlikten gelip unutturuyordum. Ahhh rahmetli özledik. :A
Yok be konusuna baktı, fantastik bir dizi aslında ama sen önerdiğin için izlemem diyor o yüzden ne desem boş :A @Çiğdem-

İtiraf 1 - @DarkLegenD Çaki'si benim evladımdır ve korumam altındadır. Adamın pp'lerinden nasıl bir rahatsızlık duyuyorsunuz kardeşim, başka işiniz mi yok :A

İtiraf 8 - @serhatt ın açtığı konuları çok kaliteli buluyorum ben. Rütbe olarak da yükseleceğini düşünüyorum. :X Foruma da oldukça katkı yapıyor açtığı konularla. Post kastığına da denk gelmedim hiç, her yeni üye gibi fazla hevesli ve istekli, ben de öyleydim zamanında. :X
Ya sen ne kadar güzel bir insansın?

Türk dizisi olmasın her türlü gelirim. Şu an Continuum izliyorum, sana ve zevksiz @MasacRE- ye de öneririm. Daha önceden izlediyseniz de 'niye bana tavsiye etmediniz?' diye kızarım. Sonrasın Altered Carbon'a el atacağım.
Continuum'u izlemedim :D Altered Carbon'u izledik beraber ama bak ona çağırmadık seni de @mrt-06 yı da, galiba siz yoktunuz o zaman zaten :A Çok iyi değil ama izleniyor yani, devamına da bakacağım zaten:D

Continuum'u izlemedim :D Altered Carbon'u izledik beraber ama bak ona çağırmadık seni de @mrt-06 yı da, galiba siz yoktunuz o zaman zaten :A Çok iyi değil ama izleniyor yani, devamına da bakacağım zaten:D
Benim gibi kaliteli bir izleyiciyi nasıl dışlayabildiniz?

@dizi kolik çok teşekkürler canım bütün sohbeti okudum Ne güzel şeyler yazmışsın hisler her daim karşılıklı fazla söze gerek Yok bence çok doğru açıklamalarda bulunmuşsun :D

@sokak sanati zaten benim gibi olmaya çalışıyor onu da çok iyi ortaya sunmuşsun emeğine sağlık :A tısssss
Çok teşekkür ederim canım. :mouth: Hislerimizin karşılıklı olduğunu biliyorum ama yine de belirtmen çok nazik bir hareket kankeeem. :blush:

@sokak sanati ile cidden siz çok benziyorsunuz. Senin biraz daha asabi halin gibi herkülüm. :A

@dizi kolik hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Esracım, nasıl mutlu oldum bilemezsin :bhr: Duygularımız karşılıklı. :love1: Röportajı da keyifle okudum, hakkında daha çok şey öğrenmiş olduk. :X

Resimlere gelirsek.. Çookk güzelsin, tam bir İzmir kızısın gerçekten :bhr: Allah nazarlardan saklasın, maşallah...

@Ahmad senin de emeklerine sağlık dostum. :D
Ay çok mersi bebeğim. :mouth: Sana bir ankara havası yolluyorum şimdi bu cümlelerin karşılığı kalk iki oynayalım, sinir stres bir şey kalmasın. :oley:

Fotoğraflar için yorumuna da ayrı bir teşekkür ediyorum, utandırıyorsunuz beni. :blush: Kalbinin güzelliği o. :mouth:

Şimdi baktım konusuna da sen varmışsın aslında o zaman ama takmamışız seni :A

https://fav10.net/forum/threads/altered-carbon-1-sezon-yorumları.275900/page-9#post-3265269

Sen de rezervasyon yaptırmışsın ta 9 şubattan beri izleyecekmişsin diziyi güya :A @Çiğdem-
Gelince bir istişare edelim belki kabul ederse izleriz.:A @DarkLegenD @dreamy @xemrexxx @turkuazz siz de izlersiniz şöyle ortak dizi sohbetimiz olur. :Z
Sen bu konudakı diziyi dedine eminmisin geçen tuhaf bir diziden bahsediyordun :A :A :A

@mrt-06 Aaa evet dizi heyeti kuralım ama @Forumdash destere gelsinler onlarla Oscar filmleri ve Kore dizileri izliyorduk :F Bu kütükle yola çıkılmaz sende burdasın bu yıl Oscarı bu sefer sende katıl bizle ve yeni dizilerde buluruz :Z

İtiraf 4 : Canım benim kendim kalite olduğu için mesajlarımda kalite arama :A Hem kaliteli mesaj yazmak gibi bir amacım da yok ki eğlenmek için mesaj yazma amacım var :A

İtiraf 13: Ağzından bal damlıyo @serhatt eşittir cookies nedir :Z @Çiğdem- - @dizi kolik @xemrexxx @DarkLegenD @vadikızı sonunda bizim aynı olduğumuzu bir bütün olduğumuzu ve ayrılamayacağımızı bu itirafı yapan da anlamış sırada Serhat var :A

@dizi kolik nerem trol @DarkLegenD miyim ben:A Beni sevmene sevindim ama ben seni bir başka sevdim canım sevgilin falan var mı yoksa aramızda 3 yaş varmış lafı olmaz bile 3 yaşın gel evlenelim :A
İlk girdiğin yıllar sanırım ergenliğin vermiş olduğu şeyle yani çok karmaşık cümleler kuruyordun canım o şekilde trol yapıyorsun gibi geliyordu. :X Sen ve pompy yani çok ciddi mesajlar yazmıyordunuz hiç. :F Pompy'de değişen bir şey yok gibi gerçi hala. :A Evet sevgilim var röportajı okusaydın keşke. :A