TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Billy Kane / 74.Bölüm

Üstü kapalı şeyler yapmıyorum zaten benim için sıkıntı yok
Benim üstü kapalı bir şey yaptığım yok, şikayet ettin ceza verirlerse versinler ben müdahale edecek bir şey demedim, benim yorumumu çarpıtıp sanki @Yiğitt'i kötülüyormuşum gibi gösterdin bunu o kişiye anlattım. Senin şikayetin çok mu umrumda?

Ben seninle ilgili bir şey demedim. Ozan'ı savundu herkes Ozan aklandı bende Yiğit'e yorum yapayım onuda aklayalim dedim ve arkadaşlardan destek istedim. Senin yanlış anlayacağın varmış.

Ben seninle ilgili bir şey demedim. Ozan'ı savundu herkes Ozan aklandı bende Yiğit'e yorum yapayım onuda aklayalim dedim ve arkadaşlardan destek istedim. Senin yanlış anlayacağın varmış.
İşte algı operasyonu denilen şey de bu zaten. Anam karşında kim var senin ya... Neyse.

İşte algı operasyonu denilen şey de bu zaten. Anam karşında kim var senin ya... Neyse.

Ben hiç eninde ilgili bir şey yazmadım sen Br anda bana hakaret etmeye başladın. Tamamen iyi niyetli bir şeydi. Kapanmamış bir hesabın varsa söyle kapatalım ki tekrar bu şekilde konuşma ihtiyacı duyma😉

Ben hiç eninde ilgili bir şey yazmadım sen Br anda bana hakaret etmeye başladın. Tamamen iyi niyetli bir şeydi. Kapanmamış bir hesabın varsa söyle kapatalım ki tekrar bu şekilde konuşma ihtiyacı duyma😉
İyi güldüm valla.
Hesapları çöpten çıkarıp bakmam lazım.

Çöplüğe gitmişken evin sanıp mesken edinme orayı. sonra yıkanıp geri gel.
Sakin ol anam. Ne bu hakaretler celallendin.
En azından mesken edebileceğim bir mekanım varmış baksana, ya PARAZİT canlı olsaydım başkası olmadan yaşayamazdım. Çöpte olsa kendi meskenim var şükür.

Sakin ol anam. Ne bu hakaretler celallendin.
En azından mesken edebileceğim bir mekanım varmış baksana, ya PARAZİT canlı olsaydım başkası olmadan yaşayamazdım. Çöpte olsa kendi meskenim var şükür.

Ben hakaret etmiyorum canım sen dedin çöplüğe gideceğim diye. Bende yıkanmanı tavsiye ettim bak yine iyi niyetimi yanlış anladın.

Niye böylesin bende anlamış değilim. Allah hidayet nasip etsin ne diyelim. Çankaya'ya da nur yağdırır inşallah cenabı hak. Es geçmez umarım oraların toki konutlarını
Sağol canım elhamdülillah amin. Sen diledin ya kesin gece sağnak nur yağacak