[/QUOTE]
Temelli dönmedin mi ki. 😱Önemli değil canım, artık kalıcı olarak döndüğümde halledeceğiz inşallah bu problemi![]()
Temelli dönmedin mi ki. 😱Önemli değil canım, artık kalıcı olarak döndüğümde halledeceğiz inşallah bu problemi![]()
Forumu tekrar böyle canlı güzel görmek çok güzel , Başta bu programın sunucusu Atacan , sonra Aserat , pompy diğer kanal sahipleri yaptıkları dizi/programlar tekrar üyelerin bir arada yoğun şekilde sohbet etmeleri , Bully bu yazda kısa süreliğine olsada dönmüş olması , umarım kalıcı olarakta gelir bir gün@emreemreu tekrar yönetici olması , S.g.a.t 1 yıl sonra askerden döndü . Şuan herşey güzel gidiyor umarım en kötü günlerimiz böyle olur diliyorum
![]()
Çiğdem'in yarışması, sokak sanati'nın atışması,
sokak sanati ve denizz19'un şampiyonlukları araştırılmalı!
Ankete katıl bari 4-4-4-4 eşitlendi.Burada gerçekten kötü kalpli bir çok insan var. Bu insanların en iyi belli olduğu yerler de itiraf konuları. Allah kimseyi burada kötülüğünü anons etmek isteyecek kadar düşürmesin.![]()
Ankete katıl bari 4-4-4-4 eşitlendi.![]()
Onu da 4 olarak görmüştüm.Klarnet değip hepsini esitlemeli![]()
Ay sonu gideceğim yine canım. Yarım dönem daha derslere odaklanıp Ocak'ta mezun olacağım. Sonra inşallah temelli dönüş.Temelli dönmedin mi ki. 😱
Aman canım Ocak ne ki hemen gelir.Ay sonu gideceğim yine canım. Yarım dönem daha derslere odaklanıp Ocak'ta mezun olacağım. Sonra inşallah temelli dönüş.@mrt-06
Alıntı tuhaf oldu diye sildim tekrar yazdım![]()
döne döne bir hal oldun sen deAman canım Ocak ne ki hemen gelir.![]()
evet iş yerinde sorun oldu mu tuvalete gidip açıp bu videoyu izliyorum tekrar tekrarVideo iyiymiş ama.![]()
Anam kim alıntılasa bozuluyor mesaj nasıl yazdıysan kardeşim @Bullydöne döne bir hal oldun sen de![]()
İşre ne ara girdin gızzz. 😱 @Çiğdem hayırlı olsun ….evet iş yerinde sorun oldu mu tuvalete gidip açıp bu videoyu izliyorum tekrar tekrar![]()
bir eliyle mesah yazarken diğeriyle..........Anam kim alıntılasa bozuluyor mesaj nasıl yazdıysan kardeşim @Bully![]()
kız 2 yılda 3. işim bilmiyon mu 😱 @Çiğdem ablan gibi evde totomu yayıp oturacak değilimİşre ne ara girdin gızzz. 😱 @Çiğdem hayırlı olsun ….
Epeydir forumda yoktum gündemi takip edemiyorum.
Damga vurmuş ya işte![]()
Okumadığım için yapılmamış olması daha güzel sadece olumsuz değil olumluda dahil yapılmaması iyidir boşa gitmesin diyeÇiğdem hakkında itiraf yok sanırım ama.![]()
@Harunnn60 da çalıştığını unutmuştuİşre ne ara girdin gızzz. 😱 @Çiğdem hayırlı olsun ….