TVen İtiraf Ediyoruz 81.Bölüm

Hangisinin sesini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Evet seviyordum senle hiç sorunum da olmadı dedim. Gülüp eğlendik de ama Deniz daha yakınım. Elbette savunurum, savunmak istersem. Bu arada aptala anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır lafınla ne kadar seviyesiz olduğunu belli ettin aynı zaman da benim de ne kadar haklı olduğumu. Ne sanıyorsun kendini sen Bihter falan mı böyle laflar ediyorsun :F

Boşuna sevmişim seni, sevilecek bir yanın da yokmuş. FOX, Survivor muhabbetlerimiz falan hepsi için pişmanım.

Aman istediğin kefeye koy senden mi korkacam. :F Seni değil kral gibi bundan sonra anca Gül Ağa gibi olarak görürüm. :F Hadi git de biraz daha poh pohlasınlar seni belli ki gazla çalışıyorsun :F

Yok tatlım ben Cemileyi kast ettim. Bihter ona aptalca dediği için belirtmek istedim yoksa sana aptalca dediğim yok. Çok alıngansın. Yapma böyle.:F Hem Gül ağa pozisyonu için seni düşündük. Korkma senden almayız o rolü.:kiki:

Pardonda bana karşı hakaretler eden birini bana savunuyorsun sonra da gelip seni severim falan filan diyorsun. Gerçekten gerçekçi olmanı tavsiye ederim. Eğer beni sevseydin durup durup atılmazdin ki Denizde bende ciddi konuşmuyorduk. Boşuna kendini kandırma.:):)

İnan umrumda değilsin şu saatten sonra. Net olarak gösterdin çünkü yüzünü. Daha fazla ikizler burculuk yapma bana.:kiki:

• Olmamış
Reactions: Özgür
Evet seviyordum senle hiç sorunum da olmadı dedim. Gülüp eğlendik de ama Deniz daha yakınım. Elbette savunurum, savunmak istersem. Bu arada aptala anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır lafınla ne kadar seviyesiz olduğunu belli ettin aynı zaman da benim de ne kadar haklı olduğumu. Ne sanıyorsun kendini sen Bihter falan mı böyle laflar ediyorsun :F

Boşuna sevmişim seni, sevilecek bir yanın da yokmuş. FOX, Survivor muhabbetlerimiz falan hepsi için pişmanım.

Aman istediğin kefeye koy senden mi korkacam. :F Seni değil kral gibi bundan sonra anca Gül Ağa gibi olarak görürüm. :F Hadi git de biraz daha poh pohlasınlar seni belli ki gazla çalışıyorsun :F
Hangi seviye :A Allah aşkına bir iki kişinin kuklası gibi oynatıla oynatılan böyle saldırgan, terbiyesiz, seviyesiz birine dönüştü işte. Gerçekle sanalı bir sanıyor. Çağırsan karşına korkup çıkamayacak küçücük bir çocuk işte :D gel biz senle sektör muhabbeti yapalım bırak şunu bizim üzerimizden yine kendini öne çıkarmaya çalışıyor. Prim verme :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yok tatlım ben Cemileyi kast ettim. Bihter ona aptalca dediği için belirtmek istedim yoksa sana aptalca dediğim yok. Çok alıngansın. Yapma böyle.:F Hem Gül ağa pozisyonu için seni düşündük. Korkma senden almayız o rolü.:kiki:

Pardonda bana karşı hakaretler eden birini bana savunuyorsun sonra da gelip seni severim falan filan diyorsun. Gerçekten gerçekçi olmanı tavsiye ederim. Eğer beni sevseydin durup durup atılmazdin ki Denizde bende ciddi konuşmuyorduk. Boşuna kendini kandırma.:):)

İnan umrumda değilsin şu saatten sonra. Net olarak gösterdin çünkü yüzünü. Daha fazla ikizler burculuk yapma bana.:kiki:
Neyi kast ettiğini ne niyetle söylediğini sen de gayet iyi biliyorsun. Aptal Cemile’ye anlatır gibi sana anlattım diyorsun sence bu ne demek oluyor git çocuk kandır sen bu yalanla :F

Ee ben de ciddi konuşmuyordum senle gülerek “sana yetiştirmiştir o kişi” dedim. :F İşi seviyesiz yerlere getiren sensin :F

Hangi seviye :A Allah aşkına bir iki kişinin kuklası gibi oynatıla oynatılan böyle saldırgan, terbiyesiz, seviyesiz birine dönüştü işte. Gerçekle sanalı bir sanıyor. Çağırsan karşına korkup çıkamayacak küçücük bir çocuk işte :D gel biz senle sektör muhabbeti yapalım bırak şunu bizim üzerimizden yine kendini öne çıkarmaya çalışıyor. Prim verme :A
Neyse boşver onu böyle şımartmaya devam etsin o da ancak kuru gürültü yapar :A

• Harika
Reactions: denizz19
Yok anlaşıldı sen yine haddini bildirdiğim günlere dönmek istiyorsun :D Seninle iyi muhabbet kurulmaz şu an onu anladım. O sebeple yine karşında aynı Deniz var. Çocukken ağır bir travma mı geçirdin bilmiyorum ki :D Sen o küçümsemeye çalıştın Özgürün tırnağının ucu olamazsın. Sen kraldan çok kralcı gibisin bence gerçi sende de hata yok seni bu günlere getiren pohpohçuların utanmalı güzel eğitemediler seni :A

Yalnız kimin kuklası olduğumu anlayamadım. Bu forumda en özgür hareket eden gerekirse herkese laf edebilen tek kişi olduğumu düşünüyorum.

Ama sen herkesle kavga eden birisin. Şuan Özgür vardı daha önce Kaan Atacan hepsini masa olarak kullandın. Onlar ile tartıştım artık senin hatalarını savunmaktan gına geldi sırada Özgür var ama ben dediğim yaa bu senaryoyu kaç kere gördüm. Kullanma artık şu insanları bana karşı. Tek başına konuş.:):)

Senin ne primin olabilir. Forumda bi etkinin yokki prim yapalım:kiki:

Neyi kast ettiğini ne niyetle söylediğini sen de gayet iyi biliyorsun. Aptal Cemile’ye anlatır gibi sana anlattım diyorsun sence bu ne demek oluyor git çocuk kandır sen bu yalanla :F

Ee ben de ciddi konuşmuyordum senle gülerek “sana yetiştirmiştir o kişi” dedim. :F İşi seviyesiz yerlere getiren sensin :F

Yok Öbgzk'de ki Cemileyi anlama diye belirtmek istedim. Sen fesatsın:bhr::kiki:

Gülme işini şimdi yapıyorsun. Daha önce ki mesajların gayet qnlisilirfi. İstersen sen kandırma herkesı.:)

Yok Öbgzk'de ki Cemileyi anlama diye belirtmek istedim. Sen fesatsın:bhr::kiki:

Gülme işini şimdi yapıyorsun. Daha önce ki mesajların gayet qnlisilirfi. İstersen sen kandırma herkesı.:)
Bak bakalım gülmüş müyüm gülmemiş miyim ilk mesajda. Bırakıyorum şuraya. Al da sus artık :F

“O grupta olan biri anlatmıştır zaten sana :AKendisinde o potansiyel var :A

Kim hangi cephe bilmiyorum bile artık, biraz önceki ceza öyle denk geldi. :):)
Benimki nefsi müdafaa. Ben ılımlı yaklaştıkça saldırgan haller gösterip yaptığım her bir şeyi başka bir yanlışa çekmeye çalışıyor insanlar. Çocuk değilim kavga etme meraklısı değilim ama beni sinirlendirip sonra da şikayet ediyor bu nasıl bir vizyonsuzluk örneği. Ben bu forumda yıllarca nasıl durmuşum bazen gerçekten şaşırıyorum ya. Her zaman bu kadar kötü müydü bu insanlar yoksa ben her şeyi toz pembe görüp kendimi mi kandırıyordum acaba? Neyse bundan sonra yorum yapacağım tek şey MS olacak zaten. MS dışında hiçbir habere yorum yapmayacağım bundan böyle bir de Tolga'nın içeriği dışında. Gerçekten artık iyiden iyiye yoruldum ya. Tiksinme seviyesine geldim birçok kişiden sözüm meclisten dışarı. Beni forumdan soğutmak için düşmanca yapılan tüm çirkin saldırılar amaçlına ulaştı. Yeter yani benim de bir sabır noktam var ve patladım artık içimde tutmak istemiyorum ya. Ben 2012 yılından beri bu forumdayım. Dört dörtlük biri değilim kendimi biliyorum ama ben artık sorun istemiyorum kimseyle dedikçe o kimseler ısrarla daha çok sorun yaratarak karşıma çıkıyorlar ve sonra ben bir şey söyleyince yine deniz suçlu oluyor yapmayın şunu bana ya. Sözüm sana değil sadece sana kustum.