TVen İtiraf Ediyoruz 81.Bölüm

Hangisinin sesini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    22
@Çiğdem hanıma güzel mesaj ve dileğinden dolayı teşekkür ediyorum. :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim :D
@Çiğdem herkese yine mavi boncuk. Bu kez bana yok alındım:(

Teşekkürler canım. Atışma devam:F

Diğer arkadaşı bilmem ama ben emeğim ile 1. Oldum. Zorla oy vermediler neticede. Hakkımı yiyorsun.:(
Foruma tekrar dönen arkadaşlara değindim ayoll yoksa bir boncukta şefimize atardık sınırsız nasılsa :A :A :A @mrt-06

kız @serhatt şu videoyu en az 15 kere paylaştı hepsi 3 point olsa 45 point en az 6 ay kurtuluruz hemen mesajları bulup şikayet edin :A sonra @Çiğdem in icabına bakarız tek kalınca defterini düreriz:A :A @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @xBUGRAx
@serhatt la ecünnü ortaklığında tek vucutuz bizi yıkamazsınız :A :A :A @mrt-06 @Bully @MasacRE
serhat azman.png

Yok ben niye yokum diye düşündüm. @Çiğdem eş geçmeyi seviyor beni.s s @Harunnn60 gibi oldum :A
Ay sen triplere mi girdin yerim :A Herkeste bir alınganlık :A

O zaman @Harunnn60 ile beraber ağlayabilirsiniz ne diyeyim :A
Ana temada rolun yoktu şefimiz :F Ama sohbetlerle tekrar forumu costurma kısmının içinde sende varsın işte :A

@Harunnn60 Pehleyemez bu sefer çünkü köye gittiğimden beridir oyununu herkese izlettiriyor reklamını yapıyorum forum halkınıda tekrar davet ettim :F :F :F

Ana temada rolun yoktu şefimiz :F Ama sohbetlerle tekrar forumu costurma kısmının içinde sende varsın işte :A

@Harunnn60 Pehleyemez bu sefer çünkü köye gittiğimden beridir oyununu herkese izlettiriyor reklamını yapıyorum forum halkınıda tekrar davet ettim :F :F :F

Üstüme oynuyorlar biliyorsun. Benim arkamdan konuşmalar hep:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Tüm forum karar aldık sevgiye ihtiyacımız varmış. @Yiğitt ve @Harunnn60 ile terapiye gideceğiz :A

Herkesin sevgi ve şefkata ihtiyacı vardır... İçinizdeki çocuğu hiç kaybetmeyin...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan