bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,329
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Herkesin derdi başka.Ankete katıl bari 4-4-4-4 eşitlendi.
Herkesin derdi başka.Ankete katıl bari 4-4-4-4 eşitlendi.
bunların içinden sadece enderi paylaştım ben o da en masumu yani bişey olmaz
Düşmanlara inat tam gaz devamHhaha sadece sözde değil bizim ortaklığımız @serhatt
Aaa tabi öyle hayatım
Yalan. Ssbunların içinden sadece enderi paylaştım ben o da en masumu yani bişey olmaz
@xemrexxx e yanıDüşmanlara inat tam gaz devam
Unutmuştur ablası kızma. Kemençe olsa ben de yüzde yüz onu işaretlerdim yani ama olan olmuş artık napalım. Zamanı geriye almak mümkün mü hayırKemence foyanı unutmuş değiliz hala @mrt-06 karadenizden kovabiliriz seni @Bully @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Ahhh ablacım kemençe için DİĞER seçeneği var şimdi diğer çok bilinen çalgılarla aynı olur muKemence foyanı unutmuş değiliz hala @mrt-06 karadenizden kovabiliriz seni @Bully @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Ahhh ablacım kemençe için DİĞER seçeneği var şimdi diğer çok bilinen çalgılarla aynı olur mu
Çakma karadenizli kendini ele verdi durumu oluştu Zaten onun yanında benim bir tanıdığım var supernatural izlettirme görevi vermiştim ona söyliyeyimde bir sopalasın çakma karadenizli adminimizi @xemrexxxUnutmuştur ablası kızma. Kemençe olsa ben de yüzde yüz onu işaretlerdim yani ama olan olmuş artık napalım. Zamanı geriye almak mümkün mü hayır