Yok abicim daha var ona ne yaptın. Daha gencim.Askerlik mi?
Yok abicim daha var ona ne yaptın. Daha gencim.Askerlik mi?
Ahmed mesajıma aynen demiş.Sonuç olarak bu itiraf da aynı düşünceyi vermiyor mu Zeynep? Ben geçen hafta anonim yapılmış yanlışlık olmuş diye düşünmüştüm. @Ahmed
Kız daha ben 2. bölüme geçemedim.
Sahi sizde askerlik ne zaman oluyor?Yok abicim daha var ona ne yaptın. Daha gencim.
Tam net bilmiyorum ama benimkine daha var okuduğum için. @Yiğitt açıklama yapsın bu konuda.Sahi sizde askerlik ne zaman oluyor?
Bizde uni okuyorsan bitirince yani normalde 21'de. Ama uni okumuyorsan 18'de.
Sahi sizde askerlik ne zaman oluyor?
Bizde uni okuyorsan bitirince yani normalde 21'de. Ama uni okumuyorsan 18'de.
Bizde üni okumasan da en erken 21.Tam net bilmiyorum ama benimkine daha var okuduğum için. @Yiğitt açıklama yapsın bu konuda.
Kendi dediklerini yutuyorsun hani benim yaptığım Ve rahatsızlık duyduğun şeylerden bahsediyorum ama cevaplayayım. Bunu görmek için grup kurmaya mı ihtiyaç var etiket listesini zaten inceliyorum kimler var yarışmada bu sezon gayet normal değil mi? Ben orada Dosiye söylenen yorum yazmaya yüzü var mı mesajı üzerine cevap verdimYuh artık oturup bunu mu planlıyorsunuz grupça? Geçip tek tek etiket listesine bakmadın herhalde, özelden grup kurup bunları mı tartışıyorsunuz cidden Denizciğim? Valla madem eleştiriyorsun yarışmayacaksın o zaman programında. Kimseyi etiketlemek zorunda da değil, programına bakmasını ve yorum atmasını istemiyor olabilir. Kim hesap soracak, hayırdır yani?
İnceleyip kim var kim yok iyi aklında tutuyorsun o zaman, hafızan süpermiş. Çiğdem dememiş ki onu sen orada ona laf demişsin?Kendi dediklerini yutuyorsun hani benim yaptığım Ve rahatsızlık duyduğun şeylerden bahsediyorum ama cevaplayayım. Bunu görmek için grup kurmaya mı ihtiyaç var etiket listesini zaten inceliyorum kimler var yarışmada bu sezon gayet normal değil mi? Ben orada Dosiye söylenen yorum yazmaya yüzü var mı mesajı üzerine cevap verdim
Harun yazmıştı zaten Çiğdem dedi demedim ben değil mi? Ayrıca eleştirdiğin kişinin yarışmasında yarışma demişsin de bu yarışma bir forum yarışması Çiğdem sunuyor diye yarışmadan neden çekileyim. O mantıkla yarışmanın asıl sözcüsü zaten GüneşinOğludurİnceleyip kim var kim yok iyi aklında tutuyorsun o zaman, hafızan süpermiş. Çiğdem dememiş ki onu sen orada ona laf demişsin?
su gibi git gel inşİtiraf 6
Kaan gidişinden sonra şimdide Atacan ayrılıyor gerçi kısa süre sonra gelecek ama yine de insan üzülüyor işte ayoll forumumuz için önemli üyeler hatta şuan forumun admini su gibi git gel istediklerini gerçekleştirip gelirsin umarım
-Çiğdem-
Çok teşekkürler ablacım. @Çiğdem- Skandal iki itiraftan sonra anca iyi itiraflara bakıyorum.
İtiraf 18'e ne diyorsun büyük resim görülmüş.@mrt-06 gidiyormuş artık ben de giderim birkaç aya yani şimdi mahidevransız hürremin ne anlamı kalır ki sen uğraş sapığın desterenler
Çiğdeme laf sokmuşsun ama orada. Şu an Çiğdem başlatıyor, sürdürüyor. Ortada güneş de yok oğlu da yok. Onun üstüne yarışma. Ben laf söyleyip de geçip yarışmasına katılamam bir insanın, utanma duygularım ağır basıyor. Ya da yüzüm ver diyeyim.Harun yazmıştı zaten Çiğdem dedi demedim ben değil mi? Ayrıca eleştirdiğin kişinin yarışmasında yarışma demişsin de bu yarışma bir forum yarışması Çiğdem sunuyor diye yarışmadan neden çekileyim. O mantıkla yarışmanın asıl sözcüsü zaten GüneşinOğludur
Ee evet etiket yapmadığı İçin laf soktum zaten sözümün arkasındayım yani çuvaldızı önce kendimize batırmamız lazım. O sensin bu benim utanabilirsin benim böyle bir kaygım yok. Bana tribünlere oynama demiştin ama şu an aynısını sen yaptığın İçin o sözlerini de yuttuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çiğdem kendini savunamıyor mu?Çiğdeme laf sokmuşsun ama orada. Şu an Çiğdem başlatıyor, sürdürüyor. Ortada güneş de yok oğlu da yok. Onun üstüne yarışma. Ben laf söyleyip de geçip yarışmasına katılamam bir insanın, utanma duygularım ağır basıyor. Ya da yüzüm ver diyeyim.
Savunamıyor tabi ki, utanmadan 10 kişi üstüne gelirseniz nasıl savunacak? Şu an zaten gönderme olsun amaçlı yazıyorum bu mesajları. Harun'a da aynı şeyi yapmışsın, o kadar yazdım sana hiç laf anlamıyorsun. Boş yere yoruyorsun beni.Ee evet etiket yapmadığı İçin laf soktum zaten sözümün arkasındayım yani çuvaldızı önce kendimize batırmamız lazım. O sensin bu benim utanabilirsin benim böyle bir kaygım yok. Bana tribünlere oynama demiştin ama şu an aynısını sen yaptığın İçin o sözlerini de yuttuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çiğdem kendini savunamıyor mu?
10 kişi üzerine geliyor derken? Ben sadece laf söyledim ve şu an sen onu savunuyorsan benim de Dosiye aynı durumdayken laf kondurmamama laf söylemeyeceksin o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama. Harun'a da söylediklerimin arkasındayım Kusura bakma da bana o söylediklerini gerçekten ciddiye almıştım ve uyacaktım da ama sen aynısını yapınca değeri kalmadıSavunamıyor tabi ki, utanmadan 10 kişi üstüne gelirseniz nasıl savunacak? Şu an zaten gönderme olsun amaçlı yazıyorum bu mesajları. Harun'a da aynı şeyi yapmışsın, o kadar yazdım sana hiç laf anlamıyorsun. Boş yere yoruyorsun beni.
Yalnız bak yine anlamamışsın, yoruyorsun beni. Ben tartışmaya gelmedim, sadece bir şey sordum. Aman sen uysan ne olur, uymasan ne olur. Kocaman adamsın, bu yaşta kendini mi değiştireceksin benim iki sözümle? Boş yapıyorsun yani şu an.10 kişi üzerine geliyor derken? Ben sadece laf söyledim ve şu an sen onu savunuyorsan benim de Dosiye aynı durumdayken laf kondurmamama laf söylemeyeceksin o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama. Harun'a da söylediklerimin arkasındayım Kusura bakma da bana o söylediklerini gerçekten ciddiye almıştım ve uyacaktım da ama sen aynısını yapınca değeri kalmadı
Bunlar itiraf mı yahu ben daha sert şeyler duymak isterim hep aynı şeyler bence
Senin yüreğinden öperim kardeşim sağ ol ama problem değil ya ben okurken eğleniyorum yürekli olan gelir zaten yüzüme de söyler böylesi eğlenceden öteye geçemiyor.
Bakma da zaten Ben de biliyorum kimin ne olduğunu da boşverelim.Yalnız bak yine anlamamışsın, yoruyorsun beni. Ben tartışmaya gelmedim, sadece bir şey sordum. Aman sen uysan ne olur, uymasan ne olur. Kocaman adamsın, bu yaşta kendini mi değiştireceksin benim iki sözümle? Boş yapıyorsun yani şu an.
Harun ve Çiğdem aklı başında, mantıklı ve doğrudan yana insanlar. Ama karşıya bakıyorum, bakamıyorum.
Sinsi olmayalım, herkesin yüzüne söyleyelim lütfen.Bakma da zaten Ben de biliyorum kimin ne olduğunu da boşverelim.
Ben zaten favori olacağım kadar oldum bu forum İçin yüzeysel bir etkinlikte birincilik için çalışmalar yapmam bu sizin içinizin kötülüğü aslında. İçimde kin tutmak istemediğimden yaptığım kendim için rahatlığım İçin en uygun şeyin herkesle sorunsuz olarak ayrılma isteğim oldukça yanlışlara çekilse de ben her zaman söylüyorum kendimi bilen bir insanım o sebeple hiç problem yok ne düşündüğünüz neler söylediğiniz sadece sizinle kalır bana zerrre etki etmez kötü anlamda.Açıkçası yapmacık denmesi bence yeterince ağır. Özellikle senin gibi hep samimi olduğunu düşünen biri için pampa.
Seninle özellikle iyi ayrılmak yada iyi geçinmek istemiyorum. Seninle geçinmek istemiyorum. Çünkü inanılmaz şeyler yaşattınız bana. Hala düşündükçe sinir olunacak öç almak isteyeceğim şeyler. Bu yaşananlar aslında tek taraflıydı çünkü güç sizdeydi ve istediğiniz gibi ceza verip beni düşürmek istediniz. Şey kelimesine bile ceza verildi. Ve etkenin sen ve bully olduğunda adım gibi eminim çünkü tarafsız olamayan kişilersiniz benim gibi. Atacan demiyorum çünkü emin değilim. Bu kadar şey yaşandıktan sonra a AA gidiyormuş ne kötü hadi barışalım diyemem. İçimden gelmez çünkü. Seninde içinden gelmez. Debisi bence gitmen değil kesinlikle En favori üye etkinliği. Ön planda olmak 1 olmak istedin heyecan ile ama olmadı. Ben daha önce finale çıktığım için pek takmadım ama senin çok taktığına eminim. Şuan zaten yine saldırgan kısma geçtin çünkü elendin. Geçen hafta @Harunnn60 bunları dese şakaya vururdun ama bu hafta içinde tutmak için sebep yok. Dosi oldu bir şey oldu yine Çiğdem ve Harun'a hakaret edip yapmacıksınız dedin. Şu tablodan sonra iyice emin oldum amacın iyi ayrılmak değildi. Ya programın için reyting toplamak yada oy toplamak.
Neyse herkes içini anonim dökmüş ben yine çatır çatır söyledim çünkü hep söylerim. Sende kendini kandırmayı bırak.
Sinsilik benim içimde bu güne kadar hiç olmadı her şeyi yüzüne çatır çatır söyledim herkesin. O sebeple bana söyleme bunu benceSinsi olmayalım, herkesin yüzüne söyleyelim lütfen.