Değişik gerçekten. Keşke bunları yazanlar adlarını yazacak kadar da cesaretli olsa. Söyledikleri kişileri eziyorlwr ama kendileri de cesaretim ve arkadan konuşan olabiliyorlar. Benim de adım geçmiş. Aslında bazı durumlarda doğru. Cemremde o anda ne yaşıyorsam reel ortamda forumda da onu yansıtıyorum. Mesela bir ara kavga ediyordum. Bunlardan biri galiba
@denizz19 di. (Kirgin Çiçekler hakkında. ) Bazen ortam çok iyi oluyor ve forumda da onu yansıtıyorum. Şimdi hastayım ve somurtkanim ve forum da bundan nasibini alıyor. Saygi duyuyorum o söyleyen kişiye.
Ama şöyle bir şeyde var ki bunu diyen kişi benim ile belki laylaylom konuşmaya devam eden biridir. Eğer öyleyse düşük biri olduğunu söylemem gerekir.
Deniz ve Çayı hakkında çok atilip tutulmuş . Madem oyle adınızi da açıklayın da er meydanı görelim. Bu açıklamalardan sonra yine muhabbete devam ederseniz sizin dusuklugunuz. Ayrıca deniz ve yiğit arasında bir şey olmuş vé barismislar bu kimseyi ilgilendirmez.Ne beni ne başkasını.
Benim hakkımda yanlış bulduğunuz bir şey varsa gelin söyleyin ona göre kendimi duzelteyim. Ama bu sekilde çok yapmaciksin canım deyip de arkadan pis bir şekilde siritan birini ciddiye almam. Çıksın karşıma düzgün bir şekilde söylesin rahatsızlığını duzelteyim kendimi sorun varsa.