TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Değişik gerçekten. Keşke bunları yazanlar adlarını yazacak kadar da cesaretli olsa. Söyledikleri kişileri eziyorlwr ama kendileri de cesaretim ve arkadan konuşan olabiliyorlar. Benim de adım geçmiş. Aslında bazı durumlarda doğru. Cemremde o anda ne yaşıyorsam reel ortamda forumda da onu yansıtıyorum. Mesela bir ara kavga ediyordum. Bunlardan biri galiba @denizz19 di. (Kirgin Çiçekler hakkında. ) Bazen ortam çok iyi oluyor ve forumda da onu yansıtıyorum. Şimdi hastayım ve somurtkanim ve forum da bundan nasibini alıyor. Saygi duyuyorum o söyleyen kişiye.
Ama şöyle bir şeyde var ki bunu diyen kişi benim ile belki laylaylom konuşmaya devam eden biridir. Eğer öyleyse düşük biri olduğunu söylemem gerekir.

Deniz ve Çayı hakkında çok atilip tutulmuş . Madem oyle adınızi da açıklayın da er meydanı görelim. Bu açıklamalardan sonra yine muhabbete devam ederseniz sizin dusuklugunuz. Ayrıca deniz ve yiğit arasında bir şey olmuş vé barismislar bu kimseyi ilgilendirmez.Ne beni ne başkasını.

Benim hakkımda yanlış bulduğunuz bir şey varsa gelin söyleyin ona göre kendimi duzelteyim. Ama bu sekilde çok yapmaciksin canım deyip de arkadan pis bir şekilde siritan birini ciddiye almam. Çıksın karşıma düzgün bir şekilde söylesin rahatsızlığını duzelteyim kendimi sorun varsa.
Evet Kırgınlar konusunda ufak bir pürüz yaşamıştık ama hatanı söylemiştim ve sen hatanın farkında olarak kendini düzelttin düzeltmedin desem haksızlık etmiş olurum şimdi sana. Ama aramız gayet iyi zaten :D Çok haklısın son söylediklerinde de. :)

Dosi ile deniz hakkında yapılan suçlamalar amacını aşmış suçlamalar ayrıca bu yorumları yapan anonim kişinin kendi yorumları olduğu için gerçeklik durumu olmayan açıklamalar.
Dosi hakkında her hafta acimasiz yorum yazan anonim nasıl kinci olduğunu ispatlamis oluyor.Dosi forumda fazla yorum yapmıyor diyedemi suçlu oldu biraz insaf bu kadar da olmaz.
Deniz yarışmalarda oldukça keyifli sunum yapıyor diyemi bu kadar eleştiri alıyor.daha nasıl sunum yapsın,ayrıca tüm yarışmalarda etiket yapılıp üyeler çağrılır bu oldukça doğal bir durum.
Sağ ol turkuazz olsun yapılsın Aleyna Tilki gibiyim haber yapıldıkça değerim artıyor :F

Abi itiraflara ''isim'' yazın diyonuz da ismini vermek istese zaten özelden yazar. Ya da geçip bir konu altında belirtir. Bu konunun amacı isim vermeden birilerini eleştirmek, yanlışını söylemek. :D Ben birine bir şey diyeceğim zaman zaten lafımı esirgemem, herkese söylerim. En yakın dostlarımla da bu sebeple tartışmışımdır ama o ayrı bu ayrı yani. :D

Şu itirafa da ayrı şaşırdım, hem Atacan'ım deyip hemde böyle itiraf yapman çok çok ilginç.. Birkaç defa belirttim oysa sen de görmüşsündür etiketlenmek istemeyenler belirtsin diye, bu yorumu bile bile yapmana anlam veremedim.. @S.G.A.T.

"İtiraf 2
(not: geçtiğimiz haftaki itirafı unutup tekrar koymadım.)

Kendi dizilerini zorla okutturuyorlar. Sonra reytinglerde öndeyiz deyip bir birlerini tebrik ediyorlar. :D Hayretle izliyoruz. :A
S.G.A.T."

Atacan sen nereye gidiyorsun kardeşim? @mrt-06 :(
Abicim bi 5 ay kadar olmayacağım, ara vermem gerekiyor. :D

Şu itirafa da ayrı şaşırdım, hem Atacan'ım deyip hemde böyle itiraf yapman çok çok ilginç.. Birkaç defa belirttim oysa sen de görmüşsündür etiketlenmek istemeyenler belirtsin diye, bu yorumu bile bile yapmana anlam veremedim.. @S.G.A.T.

"İtiraf 2

Kendi dizilerini zorla okutturuyorlar. Sonra reytinglerde öndeyiz deyip bir birlerini tebrik ediyorlar. :D Hayretle izliyoruz. :A
S.G.A.T."

Notu ben koydum. :A Oha yanlış olmuş galiba. :D Ama aynı itiraf diye, yanlış mı yapıp tekrar koydu algısı olmasın diye yaptım

Sanırım bir üyenin birden fazla anonim itiraf gönderme hakkı var. Yani iki üç kişinin komple bir algı oluşturması zor değil bu sistemde, o yüzden deniz19 ve Dosi hakkında yapılan bu gereksiz algılara katılmıyorum. Şimdi bunu dedim diye haftaya beni de algı operasyona tutmazlar umarım :A

Bir de forumdaki bu birilerini illa rekabet ettirme hevesi niyedir? O bunun gölgesinde kaldı, bu şunla kılıç mızrak savaşı yaptı, bu onunla soğuk savaşa girdi... Sanırsın Amerika ile Rusya çekişiyor. :D
Benim özel meselemi biliyorsun, o tarz bir durumla kafam meşgulken buraya "kafa dağıtma" amacıyla giriyorum ve kendimi fazladan yormaya gerek yok.
Her hafta aynı şeyler söylenip duruyor. Açıkçası zerre kadar umrumda değil.
Her söylenene verecek cevabım var ama söyleyene bakıyorum ona göre tavrımı alıyorum.
isveçte yada Istanbulda oluşum yaşımın kaç oluşundan kime ne. Ben burada 16 yaşindaki ilede 34 yaşındaki ilede sohbet ederim. Şuana kadar kimsenin siyasi görüşüne de aldırış etmeden her iki kesimi savunanlarlada iyi anlaşıyorum.
Doğu mesela o örneklerden biri.
Şuanki sistemimden çok memnunum :)
Farklı cinsel tercihleri olanlar arasında da ayırım yapmam.

Bu itiraf geçen hafta anonimdi şimdi kim olduğu belli oldu cevap yazdım. :A
la bırak yılan yılan gülmeyi de this is us ı izle 2.sezon gelmiş :X izlemezsen kate e söylerim @Çiğdem- ablanın üstüne oturur hogatha mefta olur valla:A
upload_2017-9-30_21-53-14.jpeg

Bu itiraf geçen hafta anonimdi şimdi kim olduğu belli oldu cevap yazdım. :A
türkçesi iyi olmayan ben şöyle algıladım ve galiba doğru anladım, @S.G.A.T. geçen haftaki konuya gönderme yaparak aynı mesajı yazmış ama geçen hafta anonim olarak paylaşan başkası ve @Ahmed e yanlış anlaşılmasın diye not yazmış aslında iki farklı kişiden mesaj diye :)

Çiğdem bir kere etiket listesine Dosi'nin adını yazmayarak baştan fire veren bir hareket çizmiş tabi bunu işinize gelmediği için görmemeniz normal. :) Çiğdem'in de aslında senden arta kalır bir yani yok ama neyse çok deşmeyeceğim zaten. Vadikızı konusuna da girmeye gerek yok ben sıkı bir takipçiyim 😉

Kanka sırf sen üzülme diye haftaya itiraf yapacağım :F
Yuh artık oturup bunu mu planlıyorsunuz grupça? Geçip tek tek etiket listesine bakmadın herhalde, özelden grup kurup bunları mı tartışıyorsunuz cidden Denizciğim? :kiki:Valla madem eleştiriyorsun yarışmayacaksın o zaman programında. Kimseyi etiketlemek zorunda da değil, programına bakmasını ve yorum atmasını istemiyor olabilir. Kim hesap soracak, hayırdır yani? :D

türkçesi iyi olmayan ben şöyle algıladım ve galiba doğru anladım, @S.G.A.T. geçen haftaki konuya gönderme yaparak aynı mesajı yazmış ama geçen hafta anonim olarak paylaşan başkası ve @Ahmed e yanlış anlaşılmasın diye not yazmış aslında iki farklı kişiden mesaj diye :)
Sonuç olarak bu itiraf da aynı düşünceyi vermiyor mu Zeynep? :D Ben geçen hafta anonim yapılmış yanlışlık olmuş diye düşünmüştüm. :A @Ahmed

la bırak yılan yılan gülmeyi de this is us ı izle 2.sezon gelmiş :X izlemezsen kate e söylerim @Çiğdem- ablanın üstüne oturur hogatha mefta olur valla:A
Ekli dosyayı görüntüle 57238
Kız daha ben 2. bölüme geçemedim. :F

İtiraf 2'yi okumamıştım yanlış paylaştın diye düz geçtim, ne demek oluyor yani o şimdi anlamadım ben? @Ahmed :F

"İtiraf 2

S.G.A.T."

Askerlik mi?

İtiraf 2'yi okumamıştım yanlış paylaştın diye düz geçtim, ne demek oluyor yani o şimdi anlamadım ben? @Ahmed :F
Geçen haftaki anonim olan itiraf yine geldi ama bu defa S.G.A.T. ismi ile. Ben de aynı itirafı ben yanlışlıkla 2. sefer paylaşmadım demek için not düşeyim dedim. :F