TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

İstediğini yaz yada söyle valla önemli değil :tearsofjoy: :tearsofjoy:doğruların er yada geç ortaya çıkması diye bir durum vardır ilerde görürüz elbet Allah'ın adaleti büyük :sunglasses::relaxed:
Aynen adalet tecelli eder haklısın benim alnım ak içimde rahat hiç sıkıntı yok :D

Ya itiraf yap yapma çok önemli değil ama ben böyle düşünüyorum. Atacan En Favori Üye'de beni unuttu söylemesem kimsenin yazacağı yoktu, yarışmalarda hep eleme potasındayım, yaptığım yarışmalara katılım olmuyor. Bunların hepsi bir araya gelince forumda ya da etkinliklerde istenmiyorum gibi bir hava ortaya çıkıyor. Neyse bakıcaz artık :F
Aynen senin şu yalanların seni bitirdi :F

30 itiraf içinde şifa niyetine adımın geçtiği tek itiraf yok :( Forumda varlığımla yokluğum bir gibi, zaten kemik kadro yavaş yavaş dağılmaya başladı ben de okuluma ağırlık versem iyi olacak.
yok artık kaç kez sohbet ettik senle :A yeni yarışmanda hayırlı olsun.
beni etiketlememişsin. Gelmem konuna :D

Mesela bak Ahmad beni etiket listesine yazmamış buyur burdan yak :A
Ben genelde konuya yorum yapanlardan yazda etiket listesi yapmıştım ve hep yapıştır yapıp paylaşıyorum o listeyi, bikaç ekleme sonradan yapdım. Artık sen de yorum yapıyorsun, hemen alacam etiket listeme. :Z :A

Bana gelen itirafı kimin yaptığını biliyorum çünkü ilk oy kim kullandı biliyorum yani anonim yapman saçma olmuş. Ben o an mobildim 2-3 dk sonra ankete kullandım, işte burda;

V36VoV.png

Çok çirkin bir iftira olmuş yazdığım mesajdan hemen ekran alıntısı alıp beni yalancı göstermen, çok çok iğrenç bir hareket bu..

@Aserat teşekkürler canım mutlu ettin beni. :D

Emeğine sağlık.. @Ahmed
La biliyom ben seni zaten, boşver. İtirafı yapan arkadaş fark etmemiş galiba, sen sonradan kullanmışsın. :D

Çiğdem bir kere etiket listesine Dosi'nin adını yazmayarak baştan fire veren bir hareket çizmiş tabi bunu işinize gelmediği için görmemeniz normal. :) Çiğdem'in de aslında senden arta kalır bir yani yok ama neyse çok deşmeyeceğim zaten. Vadikızı konusuna da girmeye gerek yok ben sıkı bir takipçiyim 😉

Kanka sırf sen üzülme diye haftaya itiraf yapacağım :F
Ms konusuna @Tolstoyevski beni etiketledi diye mesaj yazmıştım görmemişler demekki :D hani şu sizi bol kınadığım mesajım.
Hani senin canlı yayın? :O

Ms konusuna @Tolstoyevski beni etiketledi diye mesaj yazmıştım görmemişler demekki :D hani şu sizi bol kınadığım mesajım.
Hani senin canlı yayın? :O
Yahu ben biliyorum her şeyi biz de bu forumun bir elemanıyız her üyenin kafa yapısını biliyorum :D Ne bileyim @Ahmed olacak demişti :D RTÜK beni engelledi zaar :A

itirafları okurken kafamda bu müzik çaldı :F resmen gereksiz yere bir sürü aksiyon ayol

@Dosi kaçmamış o ka itirafa yılan @denizz19 nasıl kaçsın o ka @Çiğdem- in kemalinden eğitim aldı bu konuda:A

sonunda @mrt-06 yı da forumdan kovduk artık artık güç bizde şöyle bir giriş yapalım müziğimizle @Tolstoyevski yi kudurtalım :A

@Polat Şaşmaz konusunda itirafa gerek yok kaç kez önüne kondu mesajları valla ben olsam kafama kuma gömerdim utançtan ama nerede:X
bizi @sokak sanati ve @Billy Kane ile aynı şiire koyan hadsiz kim isim ver @Ahmed :bağır:

itirafta denildiği gibi denizmarulu @Yiğitt e o ka yaklaştıysa askerden dönünce nikahı kıyarız bence:A
@YıldırıM kulumuz hakkındaki itirafa katılıyorum çok değişti :F
@Harunnn60 tamam egoistsin anladık da kendini adriiana limadan güzel sana çiğdem ablanı da mı rakip p gördün bu konuda 😱

Dosi ile deniz hakkında yapılan suçlamalar amacını aşmış suçlamalar ayrıca bu yorumları yapan anonim kişinin kendi yorumları olduğu için gerçeklik durumu olmayan açıklamalar.
Dosi hakkında her hafta acimasiz yorum yazan anonim nasıl kinci olduğunu ispatlamis oluyor.Dosi forumda fazla yorum yapmıyor diyedemi suçlu oldu biraz insaf bu kadar da olmaz.
Deniz yarışmalarda oldukça keyifli sunum yapıyor diyemi bu kadar eleştiri alıyor.daha nasıl sunum yapsın,ayrıca tüm yarışmalarda etiket yapılıp üyeler çağrılır bu oldukça doğal bir durum.

Son düzenleme:
Değişik gerçekten. Keşke bunları yazanlar adlarını yazacak kadar da cesaretli olsa. Söyledikleri kişileri eziyorlwr ama kendileri de cesaretim ve arkadan konuşan olabiliyorlar. Benim de adım geçmiş. Aslında bazı durumlarda doğru. Cemremde o anda ne yaşıyorsam reel ortamda forumda da onu yansıtıyorum. Mesela bir ara kavga ediyordum. Bunlardan biri galiba @denizz19 di. (Kirgin Çiçekler hakkında. ) Bazen ortam çok iyi oluyor ve forumda da onu yansıtıyorum. Şimdi hastayım ve somurtkanim ve forum da bundan nasibini alıyor. Saygi duyuyorum o söyleyen kişiye.
Ama şöyle bir şeyde var ki bunu diyen kişi benim ile belki laylaylom konuşmaya devam eden biridir. Eğer öyleyse düşük biri olduğunu söylemem gerekir.

Deniz ve Çayı hakkında çok atilip tutulmuş . Madem oyle adınızi da açıklayın da er meydanı görelim. Bu açıklamalardan sonra yine muhabbete devam ederseniz sizin dusuklugunuz. Ayrıca deniz ve yiğit arasında bir şey olmuş vé barismislar bu kimseyi ilgilendirmez.Ne beni ne başkasını.

Benim hakkımda yanlış bulduğunuz bir şey varsa gelin söyleyin ona göre kendimi duzelteyim. Ama bu sekilde çok yapmaciksin canım deyip de arkadan pis bir şekilde siritan birini ciddiye almam. Çıksın karşıma düzgün bir şekilde söylesin rahatsızlığını duzelteyim kendimi sorun varsa.