HeisenBerg
Favori Üye
Bunun hesabını Arda sorar kimse meraklanmasınBizim gruptan hiçbir takım son 8'e kalamadı. @HeisenBerg @MEnes
Hırvatlardan ve İspanyollardan puan alamazdık öyle deme. Çok güçlüler baksana hemen elendiler.Bizim gruptan hiçbir takım son 8'e kalamadı. @HeisenBerg @MEnes
ilk 2 maçın bahanesi "turnuvanın en iyi takımlarıyla oynadık"tı, ikisi de ilk maçta elendi. Realiteden uzak, sırf hamasete çalışan kafamız!!Hırvatlardan ve İspanyollardan puan alamazdık öyle deme. Çok güçlüler baksana hemen elendiler.
Almanya'nın tarih boyunca korktuğu ve kendisine ters gelen tek takım İtalya. Yenerlerse kupayı direkt versinler, o derece büyük sınav.Ulan daha çeyrek finalden böyle eşleşme mi olur be. İtalya-Almanya diğer taraftan da Fransa ile muhtemelen İngiltere. Bunların galipleri karşılaşacak. Bir de öbür gruba bak.Belçika-Galler Polonya-Portekiz
Almanya'nın tarih boyunca korktuğu ve kendisine ters gelen tek takım İtalya. Yenerlerse kupayı direkt versinler, o derece büyük sınav.
Almanya gol falan atamaz.Belçika-İtalya finali gelecek inanıyorum, hadi inşallah.
Biz İtalya yüzünden değil kendimiz yüzünden elendik. İspanya'ya karşı çıkacağı maçı düşünerek rotasyon yapan bir takıma neden yedeklerle çıktın diye kızılmaz. Alışmışız hep birilerinin bizi kurtarmasına. Türkiye tur atlasın diye as kadro ile çıkıp, canını dişine takacak halleri yoktu.
Almanya İtalya'yı yener mi yenemez mi diye sormuyorum, gol atabilirler mi?
Almanya turnuvanın favorisidir en başından beri bunu savunuyorum. Fazla bir şey kalmadı çok yakında göreceğiz, herkes cevabını alacak?Abi İtalya kolay kolay kimsenin cesaret edemeyeceği taktikle 3-5-2 ile taş gibi top oynuyor. O görkemli kadrosundan da eser yok yani. Çok acayip bir şey. Almanya desen zaten makine düzenindeler. Çok fena maç olacak merakla bekliyorum.