İtalya - İspanya: 2-0

Pelle yine fişi çekti! Bekle bizi Doyçland!

Conte'nin Insigne'ye terse dön işareti yapışı ve Insigne'nin o pası kusursuzca ulaştırması, top kontrolü, gol vuruşu, enfes goldü. Conte çok büyük teknik direktör.

Nefretimsin İtalya.. İnşallah elenirsin. Cüneytin türlü eyyamlarına rağmen eleyemedik şu spagettileri :A

Ulan daha çeyrek finalden böyle eşleşme mi olur be. İtalya-Almanya diğer taraftan da Fransa ile muhtemelen İngiltere. Bunların galipleri karşılaşacak. Bir de öbür gruba bak.Belçika-Galler Polonya-Portekiz :T:

italyan hocası mükemmel atletico madrid hocasına benzettim böyle adamlar çok iş yapar ispanyol boğa del boske ne işe yarar anlamıyorum ulan adam oturmaktan başka bir halta yaramıyor ne var bu adamda anlamış değilim beş para etmez. takımı çok kötü oynatıyor ispanya başarıya aşırı doymuş bir takım 3 turnuva üst üste kazandıktan sonra turnuvalarda çok rahat oynuyolar. tabi david villa gibi efsane bir forvetin olmaması çok net belli ediyo kendini villa olacaktı şimdi en az 1 tane yazmıştı
ispanyada radikal değişim şart bu hocayla devam ederlerse bir bok olmaz önümüzdeki turnuvalarda da.
italyanın yenmesi karşısında bayram edenler bu takım bizim elenmemize yol açtı hatırlatayım! almanya artık gerekeni yapacaktır.

favorim ispanya elendiğine göre belçikayı destekliyorum hazard tek başına o kupayı alacak müthişlikte bir adam böyle bir performans görmedim ben İnşallah aynı şekil devam eder

Ulan daha çeyrek finalden böyle eşleşme mi olur be. İtalya-Almanya diğer taraftan da Fransa ile muhtemelen İngiltere. Bunların galipleri karşılaşacak. Bir de öbür gruba bak.Belçika-Galler Polonya-Portekiz :T:
Almanya'nın tarih boyunca korktuğu ve kendisine ters gelen tek takım İtalya. Yenerlerse kupayı direkt versinler, o derece büyük sınav.

Italya 1-0 dedim 2-0 yaptın ya. :F Neyse helal olsun
Panzerleride yenecegiz inşaallah. :A :A

Bence turnuvada ki en ballı takımlardan biriside Fransa. :D Bir tane adam akılli takım çıksa dağılır hemen. :F

Almanya'nın tarih boyunca korktuğu ve kendisine ters gelen tek takım İtalya. Yenerlerse kupayı direkt versinler, o derece büyük sınav.

Abi İtalya kolay kolay kimsenin cesaret edemeyeceği taktikle 3-5-2 ile taş gibi top oynuyor. O görkemli kadrosundan da eser yok yani. Çok acayip bir şey. Almanya desen zaten makine düzenindeler. Çok fena maç olacak merakla bekliyorum.

Belçika-İtalya finali gelecek inanıyorum, hadi inşallah.

Biz İtalya yüzünden değil kendimiz yüzünden elendik. İspanya'ya karşı çıkacağı maçı düşünerek rotasyon yapan bir takıma neden yedeklerle çıktın diye kızılmaz. Alışmışız hep birilerinin bizi kurtarmasına. :) Türkiye tur atlasın diye as kadro ile çıkıp, canını dişine takacak halleri yoktu.

Almanya İtalya'yı yener mi yenemez mi diye sormuyorum, gol atabilirler mi? :)

Belçika-İtalya finali gelecek inanıyorum, hadi inşallah.

Biz İtalya yüzünden değil kendimiz yüzünden elendik. İspanya'ya karşı çıkacağı maçı düşünerek rotasyon yapan bir takıma neden yedeklerle çıktın diye kızılmaz. Alışmışız hep birilerinin bizi kurtarmasına. :) Türkiye tur atlasın diye as kadro ile çıkıp, canını dişine takacak halleri yoktu.

Almanya İtalya'yı yener mi yenemez mi diye sormuyorum, gol atabilirler mi? :)
Almanya gol falan atamaz. :D

Abi İtalya kolay kolay kimsenin cesaret edemeyeceği taktikle 3-5-2 ile taş gibi top oynuyor. O görkemli kadrosundan da eser yok yani. Çok acayip bir şey. Almanya desen zaten makine düzenindeler. Çok fena maç olacak merakla bekliyorum.
Almanya turnuvanın favorisidir en başından beri bunu savunuyorum. Fazla bir şey kalmadı çok yakında göreceğiz, herkes cevabını alacak? :)

İtalya, İspanyayı yenerek kupanın en büyük favorilerinden birini sav dışı bıraktı.

Kupayı artık Almanya veya İtalya dan biri alır gibi.

Hahahaha :A

Çok iyi oldu İspanyollara. İtalya turnuva takımı olduğunu bir kez daha gösterdi. Conte büyük alkışı hak ediyor. İnşallah Almanları da eve yollarlar. :)