İtalya - İspanya: 2-0

Sen normal Xavi diyorsun sanırım o b harfini sil abi ordan. :A Xavi tabi ki de öyleydi. Gelmiş geçmiş en iyi ikili orta saha olabilir o ikili. :) Fabregas bu yıl değil de geçen yıl yine de fena değildi Chealsea'de. Ama eski formunu bulması zor tabi. Koke çözüm olabilir dediğin gibi.
Fabregas 30 yaşına gelmiş kaç yıldır bir şey oynamıyor bu saatden sonra düzelmez daha. :)

Maçın başında 1-1 ve 0-0 tahmininde çok kararsız kalmıştım. Eğer maç 1-1 biterse çok üzüleceğim. Maç başlamadan önce sağnak yağmur olduğunu söylediler, saha göle dönerse futbol topu suya gömülür oyun fiziki mücadeleye döner diye düşünmüştüm. Fakat Türkiye'deki zeminlerle bir tuttum heralde. :) Sahada su falan yok üstüne güneş de açtı.

Sakatlığı var herhalde De Rossi'nin çıkması İtalya adında kötü oldu.

Bu İtalya milli takımı beni İtalya ligine geri döndürür :) Çok iyi oynuyorlar. Ligde de buna yakın oynayan takımlar varsa zevkli geçebilir ligleri.

İspanya'yı böyle bulmuşsun 2'yi atacaksın aga.

Vay arkadaş nasıl kaçdı la.

Son düzenleme:
İtalyanın eline 2. golü atma fırsatları geldi ama değerlendiremediler. Bu dakikalardan itibaren artık İspanya full atak yapacaktır. Şimdi İtalya için savunma zamanı.

Italya :Z

1-0 demiştim galiba. Hadi bakalım son dakika golü yemede.

Italya-Irlanda maçını göz önüne almazsam. Italya 'ya karsı hep bir sempatim vardır. ^^