İstanbullu Gelin'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,398
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

İstanbullu Gelin'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

C28rIClXgAAU9V5.jpg

Star TV'nin iddialı yapımı İstanbullu Gelin'in yayın tarihi belli oldu.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Güven Murat Akpınar'ın paylaştığı yapımın ilk bölümü önümüzdeki cuma akşamı izleyiciyle buluşacak ve 'Arka Sokaklar', 'Aşk ve Mavi', 'Survivor', 'Dayan Yüreğim', 'Güldür Güldür Show', 'Payitaht Abdülhamid' gibi iddialı rakiplerle zirve mücadelesi verecek.

İstanbullu Gelin, ilk bölümüyle 3 Mart Cuma 20.00'de Star'da!
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Payitaht'tan önce başliyor ama fark etmez, Total hariç rakip olamaz bence.

Dizi Özcan Deniz sayesinde belki birkaç hafta iyi gidebilir ama ilerleyen haftalarda Rıza Baba'ya kurban olan diziler kervanına katılır.

Bir önceki dizi yıldızlar şahidim birkaç hafta tanınmalıydı hiç olmazsa apar topar diziyi yayından aldılar

Neden cuma günü o kadar boş gün varken ya başka bir gün olsa ya illaki rekabet bakalım kimin başı gidecek
Cuma günü fulll

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özcan'ı neden daha AB buldun. :A

Alırsak Çağla'yı da alıp Her Şey Dahil'i yeniden başlatırız. :A
Ali şan erler filmde çalıştı onunda günü cuma Bence ipek yaylacıoğlunun yerine çağla şikeli sokabilir Ali şan onun eski sevgilisi olur ama Arka sokaklarda suatların olduğu otobüs taranıcak fenerbahçenin başına gelen olayın benzeri olucak yani kerim bafralı olabilir

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kaldım yine diziler arasında Fox tvde başlayan diziyi sevmiştim trt 1 deki diziye bakım diyordum şimdide istanbullu gelin cuma günü başlıcak bakalım hepsine birden nasıl bakacam:F

Dizi 3 Mart'ta başlıyor, konu güncellendi.
Merak ediyorum ikinci bölum reytingini :) ilki meraktan ilgi görur ve begenilirse bakalim Ask ve Maviyi etkileyecekmi
Yildizlarda etiket yolladim 😛 bekleniyor oylarin, zaten son 3 hafta kaldi :D

Yıldızlar Şahidim'in reytingleri iyi olsaydı bu dizi Pazartesi'ye alınacaktı. Böylece Paramparça'da final yapacaktı. Şimdi Paramparça'nın bitmesi için Haziran'ı bekleyeceğiz. Ya Allah'ım ne olur bitsin şu saçmalık artık.

Ne bu cuma cilginligi arkadas baslatsana pazar gunu sanki hbt iyi oranlar mi aliyo ne guzel pazar gunu kaparsin totali daha ne istiyon

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco