Bencede Pazar iyi iş çıkarabilirdi.
Bencede yaa cuma yanlış bir seçim oldu bakalım ne olacak
Bencede Pazar iyi iş çıkarabilirdi.
Aşk ve Maviden kopmam ogünBencede yaa cuma yanlış bir seçim oldu bakalım ne olacak
O zaman ben konusuyorum ozcanla hem bu aksam takilcaktik zaten bunuda soylerim kirmaz beni konusur yapimciyla istanbullu gelin 5 martta basliyor!...konu kilitBencede Pazar iyi iş çıkarabilirdi.
Aşk ve Mavide kopmam ogün![]()
Ben aldiriyorum pazara dert etme sen o is bendeBencede yaa cuma yanlış bir seçim oldu bakalım ne olacak
Kapat tv yi gitsinben hangisidnen kopacağımı şaşırdım trt 1 e bakmak istiyorum fox a bakmak istanbullu geline bakmak aşk ve maviye bakmak survivor da var şaşırdım neye bakacağımı yaw
Su dokerizAşk ve Maviden kopmam ogün![]()
Ay sanki Aşk ve Maviye bakiyonben hangisidnen kopacağımı şaşırdım trt 1 e bakmak istiyorum fox a bakmak istanbullu geline bakmak aşk ve maviye bakmak survivor da var şaşırdım neye bakacağımı yaw
Ay sanki Aşk ve Maviye bakiyon![]()
Pazartesi gününe yeni asker dizisi gelir, yani Paramparça çok büyük ihtimalle sezon sonunu göremez.Yıldızlar Şahidim'in reytingleri iyi olsaydı bu dizi Pazartesi'ye alınacaktı. Böylece Paramparça'da final yapacaktı. Şimdi Paramparça'nın bitmesi için Haziran'ı bekleyeceğiz. Ya Allah'ım ne olur bitsin şu saçmalık artık.
Bildiğim kadarıyla Star'da şu an için asker dizisi gibi bir proje yok. Ama Kanal D'deki İsimsizler dizisi Pazartesi yayınlanmaya başlarsa Paramparça'nın artık iyi reytingler alması zorlaşır. Zaten o kadar iyi reytinglerde alamıyor. Belki ABC1 grubunda iyi diyebiliriz. Ya bir de daha Haziran'a 15-16 hafta var. İyice cılkı çıktı artık uzatmanın alemi yok. En azından 100. bölümde falan bitsin.Pazartesi gününe yeni asker dizisi gelir, yani Paramparça çok büyük ihtimalle sezon sonunu göremez.
Hayır var. Başrolünde Tolga Sarıtaş var. Ethem Özışık yazıyor, Yağız Alp Akaydın yönetiyor, Tims-Bi Yapım da yapımcılığını yapıyor. Cuma dolduğuna göre ancak pazartesi yayınlanabilir.Bildiğim kadarıyla Star'da şu an için asker dizisi gibi bir proje yok. Ama Kanal D'deki İsimsizler dizisi Pazartesi yayınlanmaya başlarsa Paramparça'nın artık iyi reytingler alması zorlaşır. Zaten o kadar iyi reytinglerde alamıyor. Belki ABC1 grubunda iyi diyebiliriz. Ya bir de daha Haziran'a 15-16 hafta var. İyice cılkı çıktı artık uzatmanın alemi yok. En azından 100. bölümde falan bitsin.
Hee doğru. Ama işte ne zaman başlar? Mart'ın ortası gibi olursa güzel olur. Ama yeni sezon için hazırlanıyorsa hala Paramparça'ya maruz kalmaya devam edeceğiz.Hayır var. Başrolünde Tolga Sarıtaş var. Ethem Özışık yazıyor, Yağız Alp Akaydın yönetiyor, Tims-Bi Yapım da yapımcılığını yapıyor. Cuma dolduğuna göre ancak pazartesi yayınlanabilir.
Bence 1-2 ay sonra başlar. Bu arada Paramparça'yı sevmiyorsan niye bırakamıyorsun, sonunu görme isteği mi?Hee doğru. Ama işte ne zaman başlar? Mart'ın ortası gibi olursa güzel olur. Ama yeni sezon için hazırlanıyorsa hala Paramparça'ya maruz kalmaya devam edeceğiz.
Kesinlikle, zaten 93 bölüm izlemişim. Artık kalan bölümleri de izleyeceğim mecbur.Bence 1-2 ay sonra başlar. Bu arada Paramparça'yı sevmiyorsan niye bırakamıyorsun, sonunu görme isteği mi?
Ben 15 er bölüm veya 20 şer bölüm aralıklarla bakıyorum o diziye şimdi taa finalinde hızlandırıp bakarımKesinlikle, zaten 93 bölüm izlemişim. Artık kalan bölümleri de izleyeceğim mecbur.
Dayan yuregim oyle bir diziki bakan takili kaliyobakmaya çalışıyorum ama dayan yüreğime takıldım işte heyecanlı gidiyor ondan![]()