İstanbullu Gelin'den 2038 Tasviri!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,398
Puanı
1,061
Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam 3. sezona başladı.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı yapımın en dikkat çekici sahneleri 20 yıl sonraki Türkiye tasviri oldu. Hikaye gereği 2018 ve 2038 arasında geçiş yapacak olan dizinin uçan arabalı ve hologramlı gelecek tasviri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Yeni sezon ilk bölümü hali hazırda devam eden İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Star'da!

İşte İstanbullu Gelin'den 2038 manzaraları:
Dnov6TOX0AECTRd.jpg

Dno9E80XsAA4jPa.jpg

DnozBQmW0AEddPm.jpg

(Mobilyalar: ZOOM TPU - Ozon Design)

Bizim halkımız böyle işleri sevmez, bu sezon Ocak'ı zor bulacak gibi. Görseller de çok itici duruyor...

Yalnız baya iyi duruyor, Zeynep Günay Tan ve ekibini tebrik etmek gerek. Sıradanın dışına çıkıp farklı bir şeyler denemişler en azından. Direkt muhalefet etmek saçma.

Ben bu diziyi sevmem ama gayet iyi olmuş. Farklı denenmiş şeylere ön yargı ile yaklaşıp itici demek şımarıklık bence

Zeynep Günay Tan farkı bu işte. 1960-70-80'lerı anlattı 2000'leri anlattı şimdi geleceğe gidiyor.
Çok başarılı iş çıkartmış. Özellikle moda konusunda çok ikonik işler yapıyor bu ekip. Günümüzde geleceğe gidişte harika olmuş çekim olarak.:D

2038e kadar sizi mi izleyeceğiz deyip diziyi izlemeyi bırakır Türk halkı dedi dersiniz :A

Normal dizilerde zaman atlaması olunca her şey aynı kalıyordu. İstanbullu Gelin ekibi ise gerek hikaye anlatımı gerek de reji olarak her zaman yeniliklere açık ve risk almayı seven bir ekip.

Yabancı diziler yapınca çok sevilir ama burada beğenilmemiş :A Ben takdir ettim ve başarılı buldum :D

Normal dizilerde zaman atlaması olunca her şey aynı kalıyordu. İstanbullu Gelin ekibi ise gerek hikaye anlatımı gerek de reji olarak her zaman yeniliklere açık ve risk almayı seven bir ekip.

Yabancı diziler yapınca çok sevilir ama burada beğenilmemiş :A Ben takdir ettim ve başarılı buldum :D
Bu arada beter olsun :A @Çiğdem- @serhatt @MasacRE- @Afet Güçverir @Dosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @turkuazz

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco