Az önce detek cıkıyordun
Yapta @Harunnn60 senide mahsene tıkasınŞimdi bana sizle ilgili fantazi yaptırmayınKapayın lanet olası çenenizi
Yarın cmts işi mişi de yok.Hani nerde? Sırası gelince ayyy gece sohbetlerinizi özledim.. Hee ben de seni @Harunnn60
Benim abin o değil
Yarın cmts işi mişi de yok.Hani nerde? Sırası gelince ayyy gece sohbetlerinizi özledim.. Hee ben de seni @Harunnn60
Benim abin o değilO sana hep hogotha der ben bacım
@Harunnn60 bir iki kere banada öyle denk gelemedi yanı geçen gün geldim sen yoktun dediYarın cmts işi mişi de yok.Hani nerde? Sırası gelince ayyy gece sohbetlerinizi özledim.. Hee ben de seni @Harunnn60
Benim abin o değilO sana hep hogotha der ben bacım
Evet bi de diyordu. Uyardik diyordu@Harunnn60 bir iki kere banada öyle denk gelemedi yanı geçen gün geldim sen yoktun dediYanı biz ne zaman olamazsak ozaman geliyor
Pehliyor ondan sonra diyecektim p harfine basınca bir tuhaf smile belirdi geçen kullanmıştın
Benim nefesim kuvvetlidir bişey olmaz banasenin gibi nefesi. erken kesildi
Sen körmüşsünBen bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Hala ezel izlerken bu kadına saydırıyorlar yıllar geçiyor dizide değişmeyen tek şey@MEnes @MasacRE
??????edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni@Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock
Öldürün birbirinizi de kurtulalımSana o moda girdiğini kim söylemiştiki üstüme iyilik sağlık 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @Sherlock @Harunnn60
salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni
Bünyesi kaldıramadı zavallının
Ben bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Hala ezel izlerken bu kadına saydırıyorlar yıllar geçiyor dizide değişmeyen tek şey@MEnes @MasacRE
Oynadığı karaktere saydırmaları bu kadının çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Meliha karakteri de dizi için önemliydi bu arada, saydıranları anlamak güç. O saydıranlara ve senin için Çukur’u yapmışlar işte, bomboş aksiyon dizisi. Çatışmalarla dolu, onlar da kalitesiz.
Sana noluyor bee @serhatt??????
sana hakaret etmesini alkışladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?