Ortadaki sari oglan tam senlik @vadikızı teyzen istesin gidipSon dansları bunlar tadını çıkarsınlar
Önünde sarkan da tam sana göre
Kızın yüzü net değil bir net görsem olabilirÖnünde sarkan da tam sana göre
esma ile garip 65 yaşında gerdeğe giriyor koşun kız @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Maskeli Fedai @ozgur2113
Bu müzik afk de kullanılmıştı galiba @denizz19 şok
Ne zaman bitecekti bu dizihık diye gitmesin Garip
Ne zaman bitecekti bu dizi
once Ben sizi geberticemMayıs haziran
once Ben sizi geberticem
Ben Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordumMayıs haziran
Yok be anam nerde o günlerBen Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordum
Yok be anam nerde o günler
alın size nükleer bombaBen Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordum
sen totonu açsan millet sosyal medyayı bırakır
ben gizliden yürütüyorum işlerimi ortalığa dökülmedensen totonu açsan millet sosyal medyayı bırakır
sakaryadan tekirdağa kadar olan alanda en az 1500 kişide özel videoların varmış adın çıkmış resmenben gizliden yürütüyorum işlerimi ortalığa dökülmeden
ONLAR SENİN ŞİZOFREN BEYNİNİN UYDURMALARIsakaryadan tekirdağa kadar olan alanda en az 1500 kişide özel videoların varmış adın çıkmış resmen
kız bu @Çiğdem- in hiç sesi çıkmıyor en son araba hediye etmiştim herhalde kaza yaptı sürerkenONLAR SENİN ŞİZOFREN BEYNİNİN UYDURMALARI
ay hadi inşallahkız bu @Çiğdem- in hiç sesi çıkmıyor en son araba hediye etmiştim herhalde kaza yaptı sürerken