alın size susun be
Ekli dosyayı görüntüle 63674
Orayı sansurlerken haz aldın mı
Sansürsüz hali yok mu
Ceza gelirmiş bide.
Allah korusun .s
Şunu şöyle gazlmayın bee Facebooktaki o cocuga acıyorum
kız gelin hamamıni yaptık taze gelin Esma Sultan in 23:00 gibi düğün başlar hepinizi bekliyoruz @Yiğitt @denizz19 @Aserat @Dosi @cookies @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazzAğzının suyu aktı dimi
Bi sonra ki banyosu tenesirde olur inş.kız gelin hamamıni yaptık taze gelin Esma Sultan in 23:00 gibi düğün başlar hepinizi bekliyoruz @Yiğitt @denizz19 @Aserat @Dosi @cookies @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Esması ile iligli bir şey paylaşmadı hayret @xemrexxx
Evet ne diyordun @Harunnn60kız gelin hamamıni yaptık taze gelin Esma Sultan in 23:00 gibi düğün başlar hepinizi bekliyoruz @Yiğitt @denizz19 @Aserat @Dosi @cookies @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Moruk sultanının düğününe gitmiş oyüzden hala ortada yok Taze diyede yutturucak @xemrexxxHay demez olaydım😱 😵
Kadın hastalanmıştı en sonMoruk sultanının düğününe gitmiş oyüzden hala ortada yok Taze diyede yutturucak @xemrexxx
Bi sonra ki banyosu tenesirde olur inş.
esma ile garip 65 yaşında gerdeğe giriyor koşun kız @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Maskeli Fedai @ozgur2113Moruk sultanının düğününe gitmiş oyüzden hala ortada yok Taze diyede yutturucak @xemrexxx
hık diye gitmesin Garipesma ile garip 65 yaşında gerdeğe giriyor koşun kız @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Maskeli Fedai @ozgur2113
Bu müzik afk de kullanılmıştı galiba @denizz19 şok
Sen bir yokla Garibi sana iş çıkar gibihık diye gitmesin Garip
Peşimden koşan o kadar parlak varken o moruğa kalmadım benSen bir yokla Garibi sana iş çıkar gibi