Arabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşkeay hadi inşallah![]()
![]()
Arabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşkeay hadi inşallah![]()
![]()
başka aküler kontrol ediyorum ben gerek yokArabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşke![]()
ay hadi inşallah![]()
![]()
Araba sürmeyide hep istemişimdir bu güzele benziyor
Bir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadın
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallahBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadınNeden evlenmedime dahil senaryolar kuracak
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
Yavaş yavaş bacım yavaş yavaşBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadınNeden evlenmedime dahil senaryolar kuracak
![]()
![]()
evde kalış sebebinin erkekler tarafından beğenilmeyişin olduğunu biliyordurlar, korkma o üyzden bişey yapmazlarBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadınNeden evlenmedime dahil senaryolar kuracak
![]()
![]()
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallahZaten baban ne kadar sert gözükse de sana kıyamıyor çözüm annende
![]()
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallahZaten baban ne kadar sert gözükse de sana kıyamıyor çözüm annende
![]()
@serhatt gibi birisiyle evlendirirse yine aynı kapıya çıkmıyormu ayollevde kalış sebebinin erkekler tarafından beğenilmeyişin olduğunu biliyordurlar, korkma o üyzden bişey yapmazlar![]()
Ayy koca kafana düşsün elçin iyi ki sevdik birisiniYavaş yavaş bacım yavaş yavaş![]()
Bu araba senin bildiğin arabalardan değil
Esma Sultan'ın baş düşmanı
Ahahah böyle diyceğini biliyordum