Ortadaki sari oglan tam senlik @vadikızı teyzen istesin gidipSon dansları bunlar tadını çıkarsınlar![]()
Önünde sarkan da tam sana göre
Kızın yüzü net değil bir net görsem olabilirÖnünde sarkan da tam sana göre![]()
esma ile garip 65 yaşında gerdeğe giriyor koşun kız![]()
@Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD @Maskeli Fedai @ozgur2113
Bu müzik afk de kullanılmıştı galiba @denizz19 şok![]()
Ne zaman bitecekti bu dizihık diye gitmesin Garip![]()
Ne zaman bitecekti bu dizi![]()
![]()
![]()
once Ben sizi geberticemMayıs haziran![]()
once Ben sizi geberticem![]()
Ben Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordumMayıs haziran![]()
Yok be anam nerde o günlerBen Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordum![]()
![]()
![]()
Yok be anam nerde o günler![]()
alın size nükleer bombaBen Ocakta bitecek diye duymuştum sankı hatta bitti sanıyordum![]()
![]()
![]()
sen totonu açsan millet sosyal medyayı bırakır
ben gizliden yürütüyorum işlerimi ortalığa dökülmedensen totonu açsan millet sosyal medyayı bırakır![]()
sakaryadan tekirdağa kadar olan alanda en az 1500 kişide özel videoların varmışben gizliden yürütüyorum işlerimi ortalığa dökülmeden![]()
ONLAR SENİN ŞİZOFREN BEYNİNİN UYDURMALARIsakaryadan tekirdağa kadar olan alanda en az 1500 kişide özel videoların varmışadın çıkmış resmen
![]()
kız bu @Çiğdem- in hiç sesi çıkmıyor en son araba hediye etmiştim herhalde kaza yaptı sürerkenONLAR SENİN ŞİZOFREN BEYNİNİN UYDURMALARI![]()
ay hadi inşallah