Öğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya Zaten öğrendikten sonra hemen eve gittim yiyemedim yemek falanaç gözlü
bende yemek yiyecektim @batuhankaralarÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya Zaten öğrendikten sonra hemen eve gittim yiyemedim yemek falan
Yeme bi zahmet iştah mı kaldıÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya Zaten öğrendikten sonra hemen eve gittim yiyemedim yemek falan
Off ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.Bu gece uyku haram cidden. 4.3’ü hissettim...
Ben de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.Off ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.
Siz daha çok hissediyorsunuz bize göre ama tedirginliği yetiyor işte, öylece bekliyoruz her an olacakmış gibiBen de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.
ben yakalandım bodrumda uyurken 6.9 şiddetinde deprem yakalandıOff ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.
Ben de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.
Siz daha çok hissediyorsunuz bize göre ama tedirginliği yetiyor işte, öylece bekliyoruz her an olacakmış gibi
ben yakalandım bodrumda uyurken 6.9 şiddetinde deprem yakalandı
Bunu gördüm akşam ve daha da korktum şaka gibi, şu günü bi atlatabilsekEn korkutanı ise adamların bunu 3 ay önce tartışmış olması, başlığı açıp yazan kişi sebebi bilinmeyen bir gerekçeden dolayı silmiş entrysini ama sonuç olarak Haziran ayında adam 27 Eylül 2019’da deprem olacak yazmış? @DarkLegenD
https://eksisozluk.com/27-eylul-2019-istanbul-depremi--6081866
Yurt ortamı birde daha tehrikelidir okadar kişi umarım şuan bişi yokturSağol ablacım.
Yeme bi zahmet iştah mı kaldı
bende yemek yiyecektim @batuhankaralar
Yemek yerken hissetmemene latife ediyoruz Hani komedi dizilerinde olurya adam dısarıda kıyamet kopuyordur hiç ruhu bile duymadan yemek tıkınıyordur o hesap seninkiÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya Zaten öğrendikten sonra hemen eve gittim yiyemedim yemek falan