Öğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım yaaç gözlü![]()
bende yemek yiyecektim @batuhankaralarÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya![]()
Zaten öğrendikten sonra hemen eve gittim yiyemedim yemek falan
![]()
Yeme bi zahmet iştah mı kaldıÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya![]()
![]()
Off ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.Bu gece uyku haram cidden.4.3’ü hissettim...
Ben de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.Off ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.![]()
Siz daha çok hissediyorsunuz bize göre ama tedirginliği yetiyor işte, öylece bekliyoruz her an olacakmış gibiBen de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.![]()
ben yakalandım bodrumda uyurken 6.9 şiddetinde deprem yakalandıOff ben de çok tırsıyorum uyumaya, uykuda yakalanmaktan çok korkuyorum.![]()
Ben de öyleyim. Uykuda yakalanmak kötü cidden o yüzden uyumayı da düşünmüyorum.![]()
Siz daha çok hissediyorsunuz bize göre ama tedirginliği yetiyor işte, öylece bekliyoruz her an olacakmış gibi![]()
ben yakalandım bodrumda uyurken 6.9 şiddetinde deprem yakalandı
Bunu gördüm akşam ve daha da korktum şaka gibi, şu günü bi atlatabilsekEn korkutanı ise adamların bunu 3 ay önce tartışmış olması, başlığı açıp yazan kişi sebebi bilinmeyen bir gerekçeden dolayı silmiş entrysini ama sonuç olarak Haziran ayında adam 27 Eylül 2019’da deprem olacak yazmış?@DarkLegenD
https://eksisozluk.com/27-eylul-2019-istanbul-depremi--6081866
Yurt ortamı birde daha tehrikelidir okadar kişi umarım şuan bişi yokturSağol ablacım.![]()
Yeme bi zahmet iştah mı kaldı![]()
bende yemek yiyecektim @batuhankaralar
Yemek yerken hissetmemene latife ediyoruzÖğle yemeği saatinde başka ne yapacaktım ya![]()
![]()